Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 40周年!12月發售「超合金 鐵甲萬能俠 Z」DX超合金魂

地方先係最大問題:67:
瑞記批價, 貴過蒸x/姑x90蚊

入行貨用蒸x/姑x價賣, 包蝕90蚊
redfish 發表於 5-7-2012 02:03 PM

唔知佢地幾時會再開番訂呢???
咁姐係唔會咁快有GX 62
今晚行過姑仔又開返訂喇~:43:
我見呢隻野 Shipping Date: 13 / Jul / 2012, 即係下星期5有貨派?
我見呢隻野 Shipping Date: 13 / Jul / 2012, 即係下星期5有貨派?
馬仔 發表於 7-7-2012 10:32 AM

我諗你話13號嗰隻係SRC嘅惡魔人版ver......
呢隻DX超合金要年底先出呀....
對對對, 我一見到鐵甲萬能俠 Z就回左, Sorry!!

我諗你話13號嗰隻係SRC嘅惡魔人版ver......
呢隻DX超合金要年底先出呀....
ray文 發表於 7-7-2012 12:02 PM
對對對, 我一見到鐵甲萬能俠 Z就回左, Sorry!!
馬仔 發表於 7-7-2012 12:32 PM

:DD提外話, 大大你有冇訂惡魔人VER.:?知唔知收到E貓洗唔洗再於網上揀收貨日期??
我連E-MAIL都未收到, 我只在定貨時選了時間, 無選擇到日期.

提外話, 大大你有冇訂惡魔人VER.知唔知收到E貓洗唔洗再於網上揀收貨日期??
ray文 發表於 7-7-2012 12:35 PM
我連E-MAIL都未收到, 我只在定貨時選了時間, 無選擇到日期.
馬仔 發表於 7-7-2012 12:40 PM

日期好似係收到E貓先有得揀, 我都係order時揀咗時間, 但今日收到貓,見可以再揀日期, 唔知係咪要揀返....:help:
大家有冇發現啲甲只可以除前半,後半係要chi死本體ga, 唔似啲MG咁可以除衫咁除。
如果唔係全骨架設計,真係要三思,話晒唔平。
自己唔係粉絲,和應有大大話齋,又冇合體又冇變形。可動性更唔洗旨意高,見隻手臂位關節勁簡單。
不過有燈有聲有remote有格納庫又幾吸引,15/16ing.
大家有冇發現啲甲只可以除前半,後半係要chi死本體ga, 唔似啲MG咁可以除衫咁除。
如果唔係全骨 ...
Shiro 發表於 14-7-2012 09:00 PM

絕對認同, 最重要都係自己鍾意, 又有地方嘅都可以考慮呢~ 始終都算週年大作~:)
最喜歡佢可以重現以前$1公仔書常見的內構透視,童年回憶返晒來!
小弟今日都訂左隻慢貨

最怪都要等到12月或1月先到
仲考慮緊要唔要:55: