Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 40周年!12月發售「超合金 鐵甲萬能俠 Z」DX超合金魂

回復 164# ray文

唔知係咪真係截......尋日孤仔問.....佢話"怎時截訂"!我問佢係咪唔會再收.....佢話怎時!!!!
回復  ray文

唔知係咪真係截......尋日孤仔問.....佢話"怎時截訂"!我問佢係咪唔會再收.....佢話怎 ...
alan1128 發表於 19-6-2012 03:12 PM

相信佢都係睇定情況(加價), 遲些再開訂~:58:
正PK,真係飛翼,拳頭分開出=-=.....賺到你盡........
mcdull1975 發表於 18-6-2012 20:48

可能唔係分開發售只是遂步公開所有配件呢...(希冀中...)
頭像被屏蔽
而家係咪截左訂??
我仲想呢幾日出去訂~~~
有冇爸打知道邊到仲有得訂?
回復 170# kenneth35

真的截訂了,佢話價錢有問題,更改後會在開訂! 賊船有得訂。
更改後唔知貴左定平左呢?
回復 171# kamenriderV3

賊船個訂價係???
咁如果係我睇下佢再UPDATE後個價先去訂
回復 173# kenneth35

日版$2999, 港版$2850 la.
原本以為只有手部可動....沒想到4 隻有基本的可動...我買單了........開始存錢....:DD

45周年一要來個1/1 MAZINGER Z ON EARTH 吧...笨呆...........:$
回復  kenneth35

真的截訂了,佢話價錢有問題,更改後會在開訂! 賊船有得訂。
kamenriderV3 發表於 19-6-2012 06:56 PM

亞版會唔會都加價

回復 170# kenneth35
超X.有得訂貴5草:43:不個訂金1牛
LEE招真係出幾多次/幾貴都群情洶湧,屍橫遍野....好彩我唔中:78:
除咗眼同心口火炎板可發光,格納庫都有兩盞射燈
音效亦包括三首主題曲既音樂,各招式既音效,同埋甲 ...
Devil_Fudou 發表於 14-6-2012 01:43 PM

話說早兩日我在淘寶買左set led燈,
可變十幾廿種色,仲有幾種閃燈/漸變mode,
仲有紅外線遙控,連運費都只係$5x蚊港幣....
唔知點解d燈一裝上機械人度即時貴左咁多......:(
回復  kenneth35

日版$2999, 港版$2850 la.
kamenriderV3 發表於 19-6-2012 08:13 PM

貴咗咁多嘅.......:no: