Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 40周年!12月發售「超合金 鐵甲萬能俠 Z」DX超合金魂

30 cm?? too big to display la....:56:
stonekeung01 發表於 14-6-2012 11:03 AM

乜咁似DAVID LO.....:@
銀彈許可的話衝吧...........期待大家到時的開箱文..........

經過了2天的深思熟慮...想 ...
EN9e@1979 發表於 16-6-2012 10:11 PM

有這個就夠了啦!!!!
價錢對自己嚟講都可以接受,但重要嘅係呢隻合金成份又多少,可動性方面又有否遷就體內發光display部份,而完全變成“零”呢?:@
各位師兄.....小弟對呢隻好有興趣.....但係個價都幾貴.....想問下現貨出既時候個價有無機會會跌低過$2550?
必入之作
可以拿來跟EX萬能俠PK:43:

DX超合金魂 マジンガーZ 商品解説ムービー

http://www.youtube.com/watch?v=OpjlmJ9P-CU&feature=youtu.be

[url=http://www.youtube.com/watch?v=OpjlmJ9P-CU&feature=youtu.be][/url]

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 1# stonekeung01

正到吖...訂左啦!!訂左啦!!
正PK,真係飛翼,拳頭分開出=-=.....賺到你盡........
本來諗住免疫,點知一睇到ブレストファイヤー 嗰吓,我敗鳥......
可動方面呢...

OK 咁啦~  :78:
夫復何求!:handshake:
飛翼同拳頭係咪都未有得訂?
話咁快又截訂鳥.......:42:
好想佢快D出 帝皇萬能俠SKL 有翼版