Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SHFiguarts - 杜拉格斯

雖有超多面相,手掌�拳頭也不小,但無一個面相造得出色,
用色麻麻,面色就幾創白;精細度一般,未見特別細緻,
可動性也不算強,尤其雙手不可挾埋做放波動作更是過份,
其他地方都不見出色,整体水準一般,比較失望。

我的玩具BLOG有更多圖片,得閒上去睇睇
http://blog.yahoo.com/yinyinyinooo/
魂shop限定來說真的不合格呢
相比起來比達真係水準之作:71:,
不過parts真係少左D呢
我咁鍾意杜記都要認真係有點失望............
要認真數好多位都怪怪地...
回復 3# 玩具

蠻失望的∼∼水準真係唔多好∼∼
玩上來也未算太好玩,我是龍珠迷,
見DB的玩具水準都不高,心傷呢∼∼
笨大好像無心做龍珠咁,出左咁多款產品無乜邊套個面相ok
回復 5# yugi

其實未至於太差,但已魂限來說就有D過份囉,
隻野唔平呢∼∼但水準比常規貨還要差∼∼
有D激氣囉∼∼
回復  yugi

其實未至於太差,但已魂限來說就有D過份囉,
隻野唔平呢∼∼但水準比常規貨還要差∼∼
有 ...
yin 發表於 5-6-2012 08:48 PM

哈哈我心情同大大你的好似
明明好鍾意龍珠條 LINE
但係笨大又出到咁

一向要求唔高
咁耐以黎只係覺得超三件衫太黑係超有問題
其他墨屎呀面相太惡呀我都好接受到

今次...
唉 , 矮我都接受到呀 , 但玩玩下拍埋一齊矮得來好似 SCALE 錯左咁   
對腳貼地性/的水/上色質素 ( 鞋頭 , 劍套 )
總之好多細位出問題累積埋一齊咁
個感覺十分不好...

十分無奈呀
:42: :42: :42:
明明已要求唔高
笨大都係一次又一次咁整死呢條 LINE..........
笨大根本無心搞龍珠啦
反正產品已經少得可憐, 好心佢搞好佢啦, 龍珠fans一定會支持:42:
呢隻到手真係O晒, QC真係好唔得﹐ 頭髮好多黑點﹐ 面相有D又多粒粒

對眼側望個個超西面﹐ 我個隻好似有隻眼直望﹐ 令外個隻側望咁﹐ 好Q怪﹗

反已裝個頭落比達個身仲型
唯有望其他廠出龍珠啦∼∼FIGMA出或者會好D∼∼