Toysdaily 玩具日報

查看: 19947|回復: 110

[詢問] 6" SPIDERMAN HASBRO 出左未,同埋AVENGER係邊度仲有貨?

6" SPIDERMAN HASBRO 出左未? 同埋AVENGER 6"係邊度仲有得買?好想要HULK,去過好多TOYSHOP都冇,我真係X佢班PK 成日搶晒

PM我係邊度有得買仲有貨既話
6" SPIDERMAN HASBRO 出左未? 同埋AVENGER 6"係邊度仲有得買?好想要HULK同LOKI,去過好多TOYSHOP都冇,我真 ...
alvinchan2012 發表於 1-6-2012 09:43 PM

Spiderman我唔清楚..
不過Avengers, 好多斗斗城都冇你想要果2隻...
成set甘買就有, 不過都唔平!!
如果你想單買呢2隻, 應該係天價, 比人炒高哂啦!

D PK真係一下掃晒,想買都冇得買,咁幾時會再有貨?
D仆行街真係一下掃晒,想買都冇得買,咁幾時會再有貨?
alvinchan2012 發表於 1-6-2012 09:50 PM

冷靜D!
有D人話, 如果唔心急等一排可能就有貨,
有D人又話, 唔再出貨.
好難講!!!
o岩o岩今日見到有散賣~
冇睇價錢~不過應該係正價...
除o左冇hulk成套有齊:love:
除o左冇hulk成套有齊
廁所外的憂寧 發表於 1-6-2012 10:50 PM

WHERE.....?
I WANt BUY THOR......

尼兩隻我都搵緊
都唔明點解甘少貨,孩記有錢都唔賺?
除o左冇hulk成套有齊
廁所外的憂寧 發表於 1-6-2012 10:50 PM

我都想知
    thx
尼兩隻我都想搵緊
都唔明點解甘少貨,孩記有錢都唔賺?
cth108 發表於 1-6-2012 11:04 PM

我估係D鋪keep貨, 等佢炒高佢
講真Y,中間係有SALES食左一二箱貨,你信唔信1,2日會咁快無晒,已經唔係量產,我當佢每間有10-15箱,一箱都有幾十(30-40到)盒,都比人散得咁快,除非有炒家一下掃幾SET咁就無野講啦,而家肯定既係返貨一定足夠,而唔知做默度度只 得返CA同IM,就算唔好賣都應該會有人清晒佢,6"發生呢種賣剩貨真係小見
講真Y,中間係有SALES食左一二箱貨,你信唔信1,2日會咁快無晒,已經唔係量產,我當佢每間有10-15箱,一箱都 ...
alvinchan2012 發表於 1-6-2012 11:14 PM

D話一套, 有2隻CA & IM, 其他各一隻! total 8隻! 所以出現CA & IM供過於求!
今日買時見佢好似一箱應該有16隻吧...都唔唔記得了!
其實好多都係KEEP貨ga la!
WHERE.....?
I WANt BUY THOR......
cmf12 發表於 1-6-2012 10:58 PM

我都想知
    thx
cth108 發表於 1-6-2012 11:07 PM

已PM~~~~~~~~~~~~~~
講真Y,中間係有SALES食左一二箱貨,你信唔信1,2日會咁快無晒,已經唔係量產,我當佢每間有10-15箱,一箱都 ...
alvinchan2012 發表於 1-6-2012 11:14 PM

一箱先得8隻  仲要重覆 IM同CA   本來已經唔多人要
大量IM同CA剩係正常

1,2日無哂好正常  炒家狂掃 又愈黎愈多玩家
我都想知邊度有得買?
我都想知邊度有得買?
tonylamkaho 發表於 2-6-2012 12:49 AM

im 同 ca有數間斗斗都重有貨, 不過每逢星期六同日, 即使較冷門的也會被掃了大半...........尤其是有較多外國遊客會到的那幾區斗斗............