Toysdaily 玩具日報

樓主: alvinchan2012

[詢問] 6" SPIDERMAN HASBRO 出左未,同埋AVENGER係邊度仲有貨?

咁我聽日唔去BOXBOX囉...
尋日返貨,佢地專揀平日人地返工既日子先黎上架...
叫我地點買...
小堅 發表於 2-6-2012 11:41 PM

我今日去撞下彩 轉頭話你知有無
我今日去撞下彩 轉頭話你知有無
cmf12 發表於 3-6-2012 08:40 AM

師兄你會去邊間???
寶趣個set唔見係櫉窗,唔通係師兄你出手?
是日精選 發表於 3-6-2012 02:32 AM

係牙,我忍唔住出左手,其實仲有ching私底下問我地址,所以無係好正常。。。
回復 90# alvinchan2012

MARVEL LEGENDS HAWKEYE邊度bid好:36:?
其實最主要睇價錢... 我之前ya虎 bid loose 都要 $字頭...

3.75唔熟... 6"comic hawkeye只有series 7 個隻...
http://www.marvelousnews.com/database/index.php?itemid=164
妳可以望望呢個網 睇下曾經出過d咩:71:
回復  gumng

漫畫造形始終係浮誇d...
呢件衫真係好型-- 點解電影唔試下跟
charice1219 發表於 3-6-2012 03:35 AM

造型唔錯, 但係個頭盔咁???
變成眼罩就OK了!!
師兄你會去邊間???
小堅 發表於 3-6-2012 08:46 AM

已去megabox ca 約4  im 約4
回復 96# cmf12
又冇THOR  同其他 ==  都唔知去邊搵
頭像被屏蔽
頭個問題6" SPIDERMAN HASBRO 出左未
誰答一下啊
5guy
0944 發表於 3-6-2012 02:56 PM

no~未
師兄你會去邊間???
小堅 發表於 3-6-2012 08:46 AM

粗略估計...應該全線豆豆城都無T^T
係牙,我忍唔住出左手,其實仲有ching私底下問我地址,所以無係好正常。。。
justin_chu 發表於 3-6-2012 09:28 AM

果樹set 入賣幾錢!
已去megabox ca 約4  im 約4
cmf12 發表於 3-6-2012 01:30 PM

今日我去左好多地方都冇...
尖咀 > 中環 > 銅鑼灣 > sogo > 放棄...
:56:
回復 102# 小堅

HA,等下啦,我都差D食左炒價,好彩未食到
小堅 發表於 3-6-2012 07:35 PM

我星期五朝早知道返咗新貨,已經行哂以下鋪頭!
沙斗,又一斗,黃埔奇趣,黃埔斗,黃埔吉,尖斗,太源街,銅纙斗, Sogo & 太古斗......
惜只有ironman & CA!
小堅 發表於 3-6-2012 07:35 PM

尖咀我都有去... 我仲行埋去尖咀個SOGO 點知.原來尖咀SOGO無玩具部:63: