Toysdaily 玩具日報

樓主: alvinchan2012

[詢問] 6" SPIDERMAN HASBRO 出左未,同埋AVENGER係邊度仲有貨?

回復  avengers2012

佢呢次可能覺得IM同CA會多人買同較受歡迎,出多左貸,BUT估錯左開錯波搞到有D好似H ...
alvinchan2012 發表於 2-6-2012 09:26 PM

可能你無跟開hasbro d 玩具,同一wave 玩具裡面,主角角色的數量,一定會比配角多,好似老變d玩具一樣,同一wave的op同BB數量會多d,多過其他配角,等大家多d留意d配角,之後再補貨的時候,配角會多番!
所以可以放心!
O,原來係咁,有冇開盒玩?
O,原來係咁,有冇開盒玩?
alvinchan2012 發表於 2-6-2012 09:53 PM

開咩盒?唔明?
Anyway, 應該會再返貨,炒家們就係捉大家想先玩為快的心理,所以千萬唔好中計!
我尋日朝早我都有去黃埔斗, 見到有人SET入左一SET, 之後得番THOR, CA & IRON 放係收銀!!
gumng 發表於 2-6-2012 06:34 PM

我今日下午去...
見有7-8隻CA同IM係到...
我今日下午去...
見有7-8隻CA同IM係到...
小堅 發表於 2-6-2012 11:24 PM

..........我之前去九龍灣又係..........加埋都10幾隻.....
..........我之前去九龍灣又係..........加埋都10幾隻.....
cmf12 發表於 2-6-2012 11:33 PM

咁我聽日唔去BOXBOX囉...
尋日返貨,佢地專揀平日人地返工既日子先黎上架...
叫我地點買...
o岩o岩今日見到有散賣~
冇睇價錢~不過應該係正價...
除o左冇hulk成套有齊
廁所外的憂寧 發表於 1-6-2012 10:50 PM

可以pm我嗎??
一SET買真係會好D囉...哈哈
justin_chu 發表於 2-6-2012 07:57 PM

寶趣個set唔見係櫉窗,唔通係師兄你出手?
回復 74# alvinchan2012

marvel legends hawkeye
應該係除左toybiz deadpool之外 最貴個隻
有d心理準備啦:58:

回復 84# charice1219

我努力搵緊未搵到HAWKEYE TOYBIZ 6",有發現既話話我知,,但係個樣又型又正,好過MOIVE 個個好多啦,有望佢會係AVENGER2度穿返個件衫啦,HASBRO6" COMIC WAVE 有冇出過
聽日再去其他豆豆分店行行睇下有冇想要既6"
回復  alvinchan2012

marvel legends hawkeye
應該係除左toybiz deadpool之外 最貴個隻
有d心理準備啦 ...
charice1219 發表於 3-6-2012 02:46 AM

唔多鍾意HAWKEYE漫畫造型, 太搞笑!
反而電影造型型好多!
回復 86# gumng

有個面罩庶住佢個樣已經夠正啦,而家個MOIVE仲要短頭髮,寬面,HULK2代
回復 85# alvinchan2012

marvel legends hawkeye 只此一隻@@
孩記無返出 二來多配件 所以呢隻先咁貴...
回復 86# gumng

http://www.onesixthwarriors.com/ ... -elvis1976-wip.html

漫畫造形始終係浮誇d...
呢件衫真係好型-- 點解電影唔試下跟:70:

回復 89# charice1219

真係好靚,邊度BID好?

見唔到個樣舒服好多唔知點解  
係咪仲有隻紫色既?3.75黎架?