Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 想問下E隻3.75" Iron Man既資料...

近日係「丫烏」到BID左3隻3.75"既IM...

其中一隻IM我見係TOYBIZ既...

又見封面話「高可動」

於是上網search "Marvel Legends Revolution Iron Man"

但都搵唔到關於佢既報告/資料...

直到search "Marvel Legends Showdown"

就搵到另一種boxart...

咁我想問下咁多位CHING...

我E家擁有緊果隻係錯packing版@@?

定係另一個唔同既系列尼架@@?

E款IM又係D咩裝甲呢?

希望TD既美玩高手可以解答一下小弟既問題:64:
好似係動畫造型.
呢隻好好玩, 當年(2006), 瑞記在吉吉散貨, 每隻$10.  就因為呢個$10, 我們了Marvel 3.75"坑
呢隻好好玩, 當年(2006), 瑞記在吉吉散貨, 每隻$10.  就因為呢個$10, 我們了Marvel 3.75"坑
歐叉猛 發表於 1/6/2012 12:49 PM

當時也收了幾隻
但可惜那時還未導我入3.75"坑
呢set可動幾好
但扭下扭下就好易鬆了