Toysdaily 玩具日報

查看: 12529|回復: 32

頑仔Macross 1/72 笨大完全變形模型有特價

O岩o岩上丫烏search bandai macross,見頑仔有最新Macross模型連SSPart,售四魚,但6/7先到貨,見幾平bid o左,我bid 完見仲有5件,有興趣o既brother去睇睇啦!

其實我今日先o係ssp用生死發買o左盒淨機,但見連ssp都咁平,忍唔住又買了^^
我見唔到了...........  好想買!
Oh sorry!我見到個拍賣原來已於1955時結束了!請見諒!
師兄,其實早兩日已經見街,雞旺地庫某店舖~生發玲{:1_220:}
但而家就唔知有無加價:60:
師兄,其實早兩日已經見街,雞旺地庫某店舖~生發玲
但而家就唔知有無加價
Try0083 發表於 2-7-2013 11:14 PM

加價??

with ssp parts "wor"

yr price is only one box

4xx is 2 boxs:78:
加價??

with ssp parts "wor"

yr price is only one box

4xx is 2 boxs:7 ...
S20081997 發表於 3-7-2013 10:22 PM

主機加SP:@咁平??咁請問師兄係邊到買?等我都買黎玩:52:
主機加SP咁平??咁請問師兄係邊到買?等我都買黎玩
Try0083 發表於 3-7-2013 11:23 PM

read this post ?

if super busy , read the topic
上個禮拜SSP仲係賣緊山狗靈...不過我嫌貴,多謝C兄報料
元朗淨飛機都3xx
頑仔又放左12盒上苦苦啦, 有買就快啦!

有買快手啦!
有買快手啦!
ginnytyson 發表於 4-7-2013 06:04 PM

搞掂 7/9 貨。 thanks ching!!

係唔係 7/9 自己自動去攞就得啦?
回復 12# ywwong

佢寫到貨後5天內去取,不過我都send埋電話比佢,你bid咗之後佢都有留電話給你的。

E+有 10號貨添, 今暈頑仔長賣長有, 但真係唔明佢點解可以賣到噤平, 兩盒o野加埋(日圓)再5算都唔止4魚, 重要計運費喎{:1_215:}
E+有 10號貨添, 今暈頑仔長賣長有, 但真係唔明佢點解可以賣到噤平, 兩盒o野加埋(日圓)再5算都唔止4魚, 重要 ...
alexpd 發表於 5-7-2013 05:58 PM

人地賣呢個價都有錢賺,其他商店可想而知........所以人地咪同代理投訴佢攪亂檔,
d人真係奇怪,對自己有利益嘅時候就話呢個係自由市場,到人地定得比佢低,又話人玩野,想用代理施壓=-=........不知所謂!!!