Toysdaily 玩具日報

頑仔Macross 1/72 笨大完全變形模型有特價

E+有 10號貨添, 今暈頑仔長賣長有, 但真係唔明佢點解可以賣到噤平, 兩盒o野加埋(日圓)再5算都唔止4魚, 重要 ...
alexpd 發表於 5-7-2013 05:58 PM

加埋6500日圓, 4魚係62算左右, 現在匯率76左右, 自己在日本返貨, 呢個價做到的, 如要做批發, 街價已4魚,真的無謂返
人地賣呢個價都有錢賺,其他商店可想而知........所以人地咪同代理投訴佢攪亂檔,
d人真係奇怪,對自己有利益嘅時候就話呢個係自由市場,到人地定得比佢低,又話人玩野,想用代理施壓=-=........不知所謂!!! mcdull1975 發表於 6-7-2013 12:45 PM

代理根本冇批呢隻, 受影響的只是班日版水貨批發
頑仔呢個價錢真係造福人羣,服!
http:// www. youtube. com/watch?v=eHJTRkoNKio

完成品非常鬆散脆弱, 看完玩評片就知道(由於見習生不可貼link, 所以請先除link中空間)
頑仔再發功, 又黎10盒, 未BID又有興趣就唔好等啦{:1_221:}
日本AMAZON價插晒水, 睇怕其他改色版都係官方購物網限定
睇黎遲 d 應該會一街平貨
哩隻野定價跟本係開天殺價!
早前出d VF 25 模型都係兩漁多一盒,我起日本買舊半都買過,當時仲要成10算,
所以我話再平都仲有,而家買實蝕水!!
worse of the worse

saw the products n transform link ?

as a 30years macross 's fans

I must skip :78:

high metal series stopped too

suggest bandai use$ to make robot spirit ,shf n metal build

dont waste $ :78:
日本AMAZON價插晒水, 睇怕其他改色版都係官方購物網限定
redfish 發表於 6-7-2013 09:12 PM

嘩!插哂水:Q

之前大大條甩皮甩骨變形片。
http://www.youtube.com/watch?v=eHJTRkoNKio
真係變到呢咁HEA:34::time::70:
甩皮甩骨,以而家技術出隻咁野,變形又用鉗,又甩手,又就住就住,
看來4斤野一套唔值,斤半野就差唔多!
其實Bandai 之前出個D VF-25 都係好難變, 始終係模型, 唔係合金
b廠出呢舊野的意義係咩?

變形系統抄Y記,但係只像抄7成的山寨版。

如果用y廠標準,呢隻野冇資格叫完全變形。

鬆,軟,比例差。

諗唔倒買呢隻野的理由。
回復 27# JIM355
甩皮甩骨,以而家技術出隻咁野,變形又用鉗,又甩手,又就住就住,
看來4斤野一套唔值,斤半野就差唔多!
JIM355 發表於 8/7/2013 13:29

其實會唔會係素組, 一D膠水都無落, 所以變形時先會甩皮甩骨呢{:1_215:}