Toysdaily 玩具日報

查看: 23255|回復: 17

[其他] [PS3]GTAV玩家加入幫派- TOYSDAILY-OP

[PS3]GTAV仲有3日有得玩.

GTAV online mode有幫派制度.

可以一齊online行動.

我開左幫派(Crews) "TOYSDAILY-OP"

去rockstargames.com注冊左,

再add返你ps3 login入你注冊度.

再search
"TOYSDAILY-OP"或留你注冊名係哩度, 等我add你就可以加入.
希望有興趣的版友, 大家一齊玩.:43:

Online mode要1/10後先玩到.

我加入~ {:1_219:}
{:1_203:}
已入...
十月一日可以大戰...
玩左兩個零鐘, 好正, 由日頭玩到夜晚(係game 入面), 見到個好大個月亮, 自由度好高, 慢慢hea 住玩都有排玩, 正:71:
有XBOX 360 的玩家嗎??
有XBOX 360 的玩家嗎??
moodyblues 發表於 20-9-2013 10:55 PM

我估入幫會冇分機種...
可能360同PS3係同一個SERVER...
其實入會有咩用 {:1_215:}
我仲念緊買唔買隻 game, 同買邊個版本, 我見 ps3 特別版 已經跌到 4xx ...
其實入會有咩用
我仲念緊買唔買隻 game, 同買邊個版本, 我見 ps3 特別版 已經跌到 4xx ...
Vince 發表於 27-9-2013 10:48 AM

因為佢10月1日開始有ONLINE MODE...
入左幫會可以同幫會既朋友一齊去打劫或者有幫會戰...
人愈多升幫會速度愈快...
未知有冇爭地盤呢樣野...
不過4有,5應該都有...
因為佢10月1日開始有ONLINE MODE...
入左幫會可以同幫會既朋友一齊去打劫或者有幫會戰...
人愈多升幫 ...
小堅 發表於 27-9-2013 11:38 AM

4有既咩 :47: ... 我有玩 4 都唔知 ... 只係成日係個 city 到 HEI 等日出日落 ... :67:
4有既咩  ... 我有玩 4 都唔知 ... 只係成日係個 city 到 HEI 等日出日落 ...
Vince 發表於 27-9-2013 12:16 PM

我係朋友話我知4有我先知...
我個陣玩都唔覺有...
我係朋友話我知4有我先知...
我個陣玩都唔覺有...
小堅 發表於 27-9-2013 01:36 PM

:42: ... d 隻 game 都係唔岩我玩 ga la ... 邊有咁多時間玩丫 ...
... d 隻 game 都係唔岩我玩 ga la ... 邊有咁多時間玩丫 ...
Vince 發表於 27-9-2013 02:12 PM

有時間試下玩...
呢隻game應該可以玩好耐...
我見佢遲d又出PC版...
有冇ching玩online?
有機會可以約埋一齊玩

PSN:XiongDi_Kelly

唉......今朝一早自己一個人online玩,做咗一個單人任務(因為冇入會,單拖中。)、同其他人聯機賽咗一次車&打咗兩次小規模的巷戰。先至昇到LV5......

之後有一班唔知講乜嘢方言嘅人入嚟(只能夠肯定唔係英文唔係日文)。入到嚟見人就殺,迫於無奈唯有離線。真係唔想再同呢啲人用同一個伺服,好麻煩......
有冇ching玩online?
有機會可以約埋一齊玩

PSN:XiongDi_Kelly

唉......今朝一早自己一個人online玩 ...
vfaiyuenv 發表於 7-10-2013 01:17 PM

我有玩...
但多數都係夜晚11點後...
你有冇幫會???
如果冇入幫會一齊玩...
到時招任務易D...
回復 14# 小堅

Add 我啦!
    我仲未入會...
    有用藍芽耳機