Toysdaily 玩具日報

查看: 7001|回復: 40

[新品消息] 2012 Marvel Unverise Wave 4 & MARVEL UNIVERSE 3 PACK

2012 MU 1次 都未出過,竟然有 Wave 4出現,仲有MARVEL UNIVERSE 3 PACK NEW RED HULK THOR IRONMAN HEROIC AGE HEROES MIB 2012!

http://marvelousnews.com/index.php?catid=23&itemid=15068

(P.S.入去之後再按SELLER的名字,就有更多圖片)
呢wave得3隻咁奇怪???
同埋.......... PROFESSOR X有人bid到七十幾蚊美金:Q
有點似同人製作......:58:
我都見到 應該係流出既貨黎 我之前都見過就咁一隻she-hulk出現係ebay 未出d人物會willing to pay more lor:66:
痴線.....真係貴到:72:
紙版後面唔再係Deadpool/Captain/Nick Fury, 係Dazzler?!  唔通意味著會出?
紙版後面唔再係Deadpool/Captain/Nick Fury, 係Dazzler?!  唔通意味著會出?
Duraxyll 發表於 26-5-2012 01:12 AM

對MARVEL故事唔多清楚,請問可唔可以明示?
卡背後嗰個Disco女郎.
PROFESSOR X我岩ar
話晒咁經典
睇唔清楚,x教授的大脾關節似乎又......
唉.....Hasbro千萬不要又做嘢了!
睇唔清楚,x教授的大脾關節似乎又......
唉.....Hasbro千萬不要又做嘢了!
avengers2012 發表於 25-5-2012 10:41 PM

大脾關節?

先唔計抄價, 當你公價買到.

1) 咁大舊輪椅.  
2) Prof X 大部份人世係雙腳跛咗.

咁賣大包, 你仲可以complain  大脾關節?
我只可以講做人唔可以太苛刻,mu好少有大型配件,prodessor x今次有咁大張的輪椅,腳少d關節都冇所謂啦,而且看相西裝人應來自gi joe,gi joe的腳一向是這樣但可動也不和mu差得多,抬腳還比mu高。
再者,professor X又唔係動作人物,隻腳唔洗好似spider-man咁樣擺pose。
如果hasbro出隻高可動professor X但一張輪椅都唔俾你,你又會話輪椅都唔俾張,要高可動黎做乜,寧願要輪椅!
我之前都諗咁大張輪椅會唔會好似6''baf咁買成wave先合到
佢依家咁已經賣大包了:58:
我只可以講做人唔可以太苛刻,mu好少有大型配件,prodessor x今次有咁大張的輪椅,腳少d關節都冇所謂啦,而 ...
benedict 發表於 25-5-2012 11:50 PM

再唔係,又有輪椅,又高可動,但賣貴d囉~~:x
大脾關節?

先唔計抄價, 當你公價買到.

1) 咁大舊輪椅.  
2) Prof X 大部份人世係雙腳跛咗.
...
Duraxyll 發表於 26-5-2012 12:17 PM

我覺得呢隻會貴過正常MU!!
如果MU 隻隻造型正D, 又高可動, HASBRO賣貴$20-30(好似極魂價), 我接受到!!
總好過同一WAVE隻隻$89.9, 但質素差好遠!!