Toysdaily 玩具日報

查看: 14639|回復: 81

[玩具攝影] Simson - IRONMAN MARK II (P.5想問問黑蜘蛛)

前言:自從睇完The Avengers之後就中毒,本來想買MARK III / IV / VI,但因為3隻都炒價既關係.
決定等MAEK VII先入,另外再入隻正常價既MAEK II / V,上黎問左好多意見,到最後都係買左MARK II.
買左幾日,今日終於有時間影下相.不過屋企未有地方擺出黎,所以暫時都係拆電放盒:$

好靚既封面!!打開入面分2 parts.仲有個紙台.

連一個可著燈地台同一個企座

.  

視平線影埋去..應該隻隻都係唔岩位.不過唔算太嚴重!

原來擺pose係好難好難!非常之唔自然!:47:

最後惡攪一張,I am Rider Mark II:!

第一次玩12"真係好大隻.好有質感.希望可以繼續儲多D,第時一次過做個櫃放晒出黎!
早2日已落訂訂左LOKI.今日又出BW,如果唔係特別差,都會訂埋!而家仲心思思想買埋動漫版MAEK IV
但個價要去到$ 兩隻半牛..真係一隻都頂到2隻..另外今次隻MARK II..腳燈拆唔到塊電池板,拎唔到電出黎:(
最後仲想問問多位CHING,我打完BID多個淘寶 TONY頭.佢應該用咩身型既BODY?
同埋佢劇中既純色長TEE.褲可以係邊度買到?(大約似就OK,唔需要一模一樣)
雖然個TONY頭要幾魚..但可以平買到BODY同衫,又可以多一隻擺出黎.
多謝大家收睇.THANKS ALL:)

Douglas:  Please be reminded that no exact price can be shown in TD... :(
good ar !:71::71::71:
可以睇睇MARK 7 會唔會跟TONY才考慮係咪BID返舊0個個呢~
雖然跟頭0既機會唔大...:(
Make II....:66::66::66:
可以睇睇MARK 7 會唔會跟TONY才考慮係咪BID返舊0個個呢~
雖然跟頭0既機會唔大...
任俠 發表於 21-5-2012 07:11 PM

又岩喎CHING!!唔使晒錢買多個..等多排睇定D先...
不過而家反而唔知邊度買衫褲鞋呢D配件~:unhappy:
有耐性係省錢要訣. :)
輯相影得mk2好靚喎!
恭喜恭喜,入坑吉日:77:
回復 7# Endy﹏℃┐

見笑見笑,上傳圖片個網自動幫我壓縮左D相..未去到最高畫質,,而家仲搵緊個好D既上傳圖片空間:help: CHING,你搵岩貨未?:43:
回復 8# Oldcat

個坑會愈黎愈大...睇中左隻動漫MAEK IV,好想要呀!:shiny:
師兄,送您一程。

師兄,送您一程。
catcat 發表於 22-5-2012 12:50 AM

之前就係睇到你個POST,所以更想買
之前我見過實物,個時未知係動漫限定..已經好想買
但明知硬食炒價真係有D唔甘心..又未知今年動漫HT又有咩人會出.想留定子彈睇定D~
但都想請問CHING,呢隻MK 4正唔正先?
should get the Mk 5 too. :75:

回復 13# Macross長谷有洋

呢隻毒我唔到,毒我唔到
師兄,送您一程。
catcat 發表於 22-5-2012 12:50 AM

X 2!! :34: