Toysdaily 玩具日報

查看: 11408|回復: 55

[玩具攝影] 洛杉磯湖人 24號 - 高比拜仁

2009年NBA總冠軍賽得主 - 洛杉磯湖人
EB KOBE 104.jpg

洛杉磯湖人的其中一位名將, 24號 高比拜仁
EB KOBE 096.jpg

EB KOBE 012.jpg

EB KOBE 008.jpg

EB KOBE 021.jpg

入呀~~!
EB KOBE 050.jpg

再黎~!
EB KOBE 062.jpg

EB KOBE 043.jpg

EB KOBE 056.jpg

彈起~~
EB KOBE 032.jpg

又入一粒~!
EB KOBE 013.jpg

企定定射個.......

EB KOBE 018.jpg

三分波~! (謎之聲: 老細,個籃球架係你後面,你射個波去邊樹呀??)
EB KOBE 071.jpg

yeah~~~!!  又中~!
EB KOBE 074.jpg

再入多粒比你睇~!
EB KOBE 080.jpg

EB KOBE 047.jpg

EB KOBE 060.jpg

今次飛身~~~
EB KOBE 026.jpg

yooo~~我係咪好勁呢~?
EB KOBE 075.jpg

問你怕未?
EB KOBE 081.jpg

波在我手, 想入就入~~
EB KOBE 034.jpg

又捧杯喇~~!!
EB KOBE 082.jpg

成班啦啦隊助慶~~~!
EB KOBE 089.jpg

簡評~~~
哩隻KOBE有兩個頭雕, 用唔同表情配合唔同POSE, 好好玩~:)
個人認為, 笑樣比起另一個O咀樣更為神似~~
依然EB一貫作風, 多手掌替換~~有成10對咁多~GOOD:71:
其中一對手掌有磁石,可以吸住個籃球....

除低護肘, 影返幅手臂上面嘅紋身相先~~

EB KOBE 099.jpg

除原本對白色波鞋之外, 隨盒有多一對紫黃色嘅波鞋可替換~~
EB KOBE (Staples Center )091S.jpg
有冇人知上面哩幅圖個背景係邊度黎呢..??

動漫節會場版,仲送多一對銀色波鞋添~~~

EB KOBE 096S.jpg
背景圖個答案: 就係Lakers個主場 - "Staples Center"喇~~

body方面, 新玩時都ok可以企得穩陣....
但玩多左之後(我起勢係咁扭,係咁扭...不斷同佢轉POSE)....
之後關節開始有d鬆....:26:
EB要繼續加油~! 請改良關節設計,加強穩固度同耐用性....
希望下一隻會改善到~~

===================================================

另類玩法..............
Kobe扮住長人渣巴,同李小龍打住先喇~~
EB KOBE 102.jpg

謝謝觀看~~~
Very nice background~ 隻野其實幾正,不過個人認為d關節位真係露左小小~
嘩, D動作真人一樣,EB今次都算係咁,不過對佢無大愛...... :71:
d pose擺得好靚!!!!!!!!!!
好似真既一樣!
相靚!但關節實在露得太明顯...
支持樓主靚相,但依家訂要等到九月中,仲未有得玩
樓主d相超毒,好有動感同真實感 :71:
靚相~我動漫第二日入場已無貨要訂.......九月先有得玩......:79:
好正既分享~另銀色個對係KOBE第一對個人鞋款adidas 'The Kobe one", eb都算有心思, 唔知出jordan會唔會有AJ1?:66:
我想知道個頭雕仲係唔係用磁石方式去換??

因為咁耐EB我淨係入過一隻加藤
d相毒到呢 :shiny: 呢張超正呀
睇埋米高佐敦先考慮下入返隻,謝樓主分享
頭像被屏蔽
睇完想入李小龍:)
i like the last pic!