Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 洛杉磯湖人 24號 - 高比拜仁

EB要多謝樓主!:handshake:
真係會出林書豪,不過會係下年9月
d相影得好靚,pose一流,遠睇我以為係真人。
好正!好有動感呀!:71:
等現貨先買!:71:
thankyou各位的回覆~~~:64:

我想知道個頭雕仲係唔係用磁石方式去換??

因為咁耐EB我淨係入過一隻加藤
brucehung 發表於 4-8-2012 10:09 AM

唔係用磁石, 係用一支棍仔插入去~
really nice pose...... do you need to use stand to pose?
hime09 發表於 4-8-2012 10:16 AM

YES, use stand to hold run and jump pose,
and then use photoshop cleanup the stand

好正..請問大大點可以影到離地ga
chanyinkit 發表於 4-8-2012 12:29 PM

其實有用stand, 只係用photoshop執走左~~

之前已經好有興趣!睇完相之後超心動
真係好毒呀
Jamiroquai 發表於 4-8-2012 01:23 PM

若喜歡Kobe的, 值得一入~~

Nice Pics!!
樓主擺pose擺得好似!!!!
但呢句就唔太認同"依然EB一貫作風, 多手掌替換~"
周杰倫冇手換....
危險人物 發表於 4-8-2012 01:29 PM

haha~ sorry~
因為我由風雲先開始玩EB,
T800, Scarface, Che, GOD小龍, Rambo, Kobe,
哩d真係好多對手掌換...

貪心想出EB 出jeremy lin, 就會入手了,希望可改善膝頭關節,太礙眼了,不過這隻set post真係好像真^^
homingwah2005 發表於 4-8-2012 02:46 PM

認同~希望膝頭關節再改良得美觀d~~

大哥借D圖來post 一下
BennyLiu 發表於 4-8-2012 03:00 PM

請慢用, 但請指出圖片出處是"玩具日報 MAX"便可以了~~~THANKYOU~

我頂唔順呢d post喇!唔好迫我好想買呀!
吳廣德 發表於 4-8-2012 09:48 PM

都係果句, 喜歡Kobe的值得一入~~:)
你係咪都係用LED在背後影?
點影到咁清咁光猛的?
好正呀∼我找不到球場圖做背景....
好正呀d相!打波打到佢咁開心!
好正既post~~感謝分享~~
你係咪都係用LED在背後影?
點影到咁清咁光猛的?
好正呀∼我找不到球場圖做背景....
Dick.Po 發表於 6-8-2012 09:59 AM

係呀,背後係LED TV黎,本身打燈左右各一支,
另外今次冇息廳燈影相,所以好夠光,
清,可能係因為我架(豬拾)影野根本冇乜影深可言!咪全清嘍,哈哈!
不會都有用photoshop推左一吓sharpen
有一幅背景係Game圖。
版主D相影得好靚,
有D後悔動漫節冇買...!!!!