Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Simson - IRONMAN MARK II (P.5想問問黑蜘蛛)

回復 45# simson464

改吓色就出得, 可樂而不為呢:73:
回復 46# chankb

係囉!!而家15/16中,買唔買動漫版IV 好:unhappy:
回復 47# simson464

今年動漫都快到, 不如留意下今年個d。
升了近一倍的, 通常不作考慮。
回復 45# simson464

HOt toys 好似已經講到明會出avengers其中一個英雄
但我諗唔會又係ironman掛,但ironman又真係最賣得果隻wor
姐係我講左咁耐都係廢話,哈哈
不過放心啦,就算出會場版都唔到我地買
回復 49# KAN0529

點解唔到我地買@@?上次都係見排隊就訂到
有耐性係省錢要訣.
darknight 發表於 21-5-2012 11:25 PM

:71::71::71:
我估....mark VI會公開再賣....估咋......
Avenger版mk6上個月用十九魚入左,睇反今日個價,算買平左啦
我都係唔高追喇,各位唔好毒我:63:
回復 54# simson464

會場版都買得過既
話曬會場版,都唔會再出,遲d應該好難揾
普通版就麻麻啦,岩岩見倒人果隻底褲真係變到粉紅色咁
希望hot toys出mk vii可以改走舊軟膠啦
粉紅底底真係好肉酸

RE: Simson First 12' Figures - IRONMAN MARK II (更換圖床,高畫質圖)

我都係唔高追喇,各位唔好毒我
simson464 發表於 23-5-2012 02:17 PM

:74:
你地唔好再毒樓主喇
樓主你放心, 有D咩人毒你既,記住, 我既MARK4都會飛身幫你擋GA:$

示範作:

飛身

幫你擋
而家出去拎,請問隻野有無邊度要特別注意呢?
說時遲那時快
貨已取@@
回復 57# nightsto

普通被係毒我唔到既!�-\
而家bid緊會場版,希望唔好比人抬高價