Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Simson - IRONMAN MARK II (P.5想問問黑蜘蛛)

Mk 4同Wm好毒呀!好貴呀

:71: 正, mark ii

但係玩ironman, 點可以冇mark4呢? 快d去追返隻啦:75: ~

你0黎班人心地好壞:x
師兄,mark 2 應該要買兩隻~~~:he:
你0黎班人心地好壞
師兄,mark 2 應該要買兩隻~~~
任俠 發表於 22-5-2012 03:03 PM

Like~~~~~~~~ :71:
其實 Mark II 是否買得過呢? 我都想入番隻.
Buy 2 is the best choice. Ha ha{:3_131:}
買2隻MARK II好誇張:Q
MARK II 散件多唔多人收?我想賣左2隻腳同個空心頭出去:36:
回復  Endy﹏℃┐

見笑見笑,上傳圖片個網自動幫我壓縮左D相..未去到最高畫質,,而家仲搵緊個好 ...
simson464 發表於 22-5-2012 12:01 AM

我鐘意你輯相多d,因為出黎效果似movie同多動作!
頭先交收左單啦哈哈$12x
你地太過份...咁樣對新入坑人士....:53:

買多d...買多d....:75:
回復 23# Endy﹏℃┐

多謝CHING 支持!恭喜你都買左訂單~幾時有貨拎?:77:
其實開頭我以為呢隻MK II 出左好耐,最近見有人出POST先知.
原來仲係訂左貨.未派晒貨既階段:(
咁多位CHING出既相都好毒:55:
不過!!!我已打算入動漫MK IV喇!!
因為減返我另買TOONY頭既錢.隻MK IV都係二牛左右,
都算入得過!紅金色IV,VI都唔入LU..留返個位買入MK VII
咁IRONMAN就算數喇,3隻都好多了:62:
Ching,d相影得好靚
我都諗住入手第一隻iron man
諗住買mark iv,始終覺得圓燈靚
但我都考慮緊入普通版定會場版好
回復 27# KAN0529

多謝你支持先!!其實我就咁諗
而家普通版IV已經炒到上2牛幾.係多左戰損甲.
但動漫版就真係買少見少..如果想要紅金色IRONMAN
可以再等MK VII.所以我建議揀動漫版!!!

MK I都好正架:34:

回復 28# simson464

普通版無戰損甲呀,淨係多左一對手,冬甩同盒
兩隻我都可二牛左右買倒
隻會場版果隻啞色真係好靚
但普通版既紅金色都好正呀
真係好難選擇:63: