Toysdaily 玩具日報

樓主: ScarletSpider

[新品消息] 虎威戰士Figure行貨剛到

睇完youtube個條review video 攪到我又想買6吋來玩!:58:
其實奸角,我都想買架但係依家on market(斗城) 個隻睇真又麻麻地!
我都放棄左o係香港買6" Classic Lion-O
上網買左送去我美國屋企好過,仲平D

因為有Ching問 有冇六吋 Lion-O 的相!我係網上搵到d相,問大家share下咁!6吋

8吋
6吋Lion-O手腳好似冇8吋咁粗.
放埋落Marvel Legends一齊會唔會OK呢?
6吋Lion-O手腳好似冇8吋咁粗.
放埋落Marvel Legends一齊會唔會OK呢?
pierreinhk 發表於 22-5-2012 01:26 AM

六吋classic 的實際高度是16cm 多少少

附上實物圖參考
請問一下3.75有無出classic????
dhero 發表於 19-5-2012 11:42 AM

印象中都是新卡通造型:-)
6"個下身T位太闊了~~~~

係唔係肯定香港唔會有呢兩隻??:63:
回復 65# nesidoh

Ching !想請問你係邊到買的?唔該曬
回復 68# Jazzblues

有Ching話有得賣!其實我都想知邊到有得買!
回復 68# Jazzblues

今晚行過MK "信鵝" 有得賣,不過超貴!HKD&)) 一對!一隻HKD#%),.
我諗我等行貨!我自己覺得8吋有d賣6吋冇可能冇!下過係遲D喎!我諗。
沙斗番左8" Lion-O
回復 72# kevchan1103

Thx for your Report !!