Toysdaily 玩具日報

樓主: ScarletSpider

[新品消息] 虎威戰士Figure行貨剛到

請問一下3.75有無出classic????
回復 45# kevchan1103

琴日見Sino有喎
回復 46# dhero

我記得好似無,好似凈係得8吋同14吋。但係香港好似無14吋買"行貨"
唔通我走左佢先上架個架係邊到
藤井樹 發表於 19-5-2012 06:56

o係老變同高達模型之間
回復 49# BUSTERMACHINE
如果真係仲有的話,等我買多隻收藏下先!

各ching ,今日行過沙國"豆城" --- 冇曬Lion-O喇!
其實有冇ching 見過6“ lion o classic? 完全搵唔到。 :help:
Last day bought 6" boss Mumm-Ra:43:
6“ lion o classic真係無見過,但8“已經好正有無6“已經唔係好緊要:52:

斗斗城搶貨呢d, 順路去開都 Gur D, 唔順路既話, 正面d睇係尋寶買玩具既樂趣,
但又唔順路去港九斗斗吉吉搵, 但到頭來左仆又撲都冇, 就真係好似俾玩具玩返轉頭
小弟以前魔戒, 星戰年代都試得多, 呢家想試都冇咁既時間~
c 6“ lion o classic in sino yesterday
隻8".......
可能因為玩具安全
so用左軟膠劍
不過.........軟到...............sad~
隻8".......
可能因為玩具安全
so用左軟膠劍
不過.........軟到...............sad~
ernest1008 發表於 20-5-2012 02:56 PM

{:2_123:}

.
回復 55# pierreinhk

Ching !你見到MK信和有呀!?我想問下你幾$$$ 到!同幾樓見呀!
同各ching報告:
原來係有6吋同8吋Lion-o
之前斗城賣曬個隻係8吋
睇睇review video 就知!
youtu.be/EfZvOUk7SrY
thanks........:52::52: