Toysdaily 玩具日報

樓主: ScarletSpider

[新品消息] 虎威戰士Figure行貨剛到

回復 30# Jazzblues

thanks ar ching, 另想問下咁有冇又一豆有冇6"呢?
回復  Jazzblues

thanks ar ching, 另想問下咁有冇又一豆有冇6"呢?
alec_cm 發表於 17-5-2012 05:25 PM

有"6" (我覺得係5囉),不過冇classic looks 李安奴, 全部6都係新動畫造型,眼見3款.
回復 32# Jazzblues

thanks ar!  我想要隻6" classic lion-O.....豆豆冇....唔知有冇ching 知邊度有呢...:64:
回復  Jazzblues

thanks ar!  我想要隻6" classic lion-O.....豆豆冇....唔知有冇ching 知邊度有呢 ...
alec_cm 發表於 17-5-2012 05:45 PM

我都見唔到,我都中...............
入手了~~~
同事剛剛係九龍灣豆幫我入~
報告:
我真係有少少講粗口!
頭先去 太古:"吉吉島" 超少貨得新版貨、冇classic!唔開心!(你唔細心睇你都唔知d貨放係邊樹!)
跟住去o左  太古 "豆城" 可以用嘔來形容 。係一d貨都冇!太古間o野唔知做樣!成鬼日乜都冇,嬲!
跟住去o左:"啞Peter"到!有貨,放去來好少o羅!眼見冇曬classic lion-o走去問下個收錢姐姐,請問仲冇貨?佢話喎...!冇就冇架拉!放曬出來架! 火到來,好聲好氣問下!你叫人幫我問下、搵下都好呀!冇咪算拉!唔駛咁樣呀!
唉!激死我拉!
各大大幫下我,幫下其他大大,報下貨原!
有冇六吋classic嗰兩款??
有冇六吋classic嗰兩款??
pierreinhk 發表於 18-5-2012 09:31 PM

有冇圖睇?

btw, 呢隻size 係幾多錢?
yes,暫時仲未見過Classic 6" Lion-O,8"就大把
都唔知代理係咪路!
八寸,六點鐘又一豆有兩隻但其中一隻面相唔得,沙豆五點咩都無:54:
報告:
我真係有少少講粗口!
頭先去 太古:"吉吉島" 超少貨得新版貨、冇classic!唔開心!(你唔細心睇你都 ...
Earl 發表於 18-5-2012 18:40

其實係咪大大你在斗斗冇搵清楚呀??
斗斗應該全線派哂貨啦喎

呢隻係bandai出既野唔係孩佬出架
唔好搵錯擺孩佬野既架喎!!
八寸,六點鐘又一豆有兩隻但其中一隻面相唔得,沙豆五點咩都無
藤井樹 發表於 18-5-2012 22:21

下??
我七點先去到沙斗
成架都係喎
classic lion-o最少有4隻, 李安奴仲多
其他新既375齊款咁濟
其實係咪大大你在斗斗冇搵清楚呀??
斗斗應該全線派哂貨啦喎

呢隻係bandai出既野唔係孩佬出架
唔 ...
BUSTERMACHINE 發表於 19-5-2012 01:44 AM

我終於到喇!我係CWB "咸濕佬豆城"買到!但係我個隻係last 個隻來!我仲買o左Tygra!
但係我7點幾打俾女皇remote佢(佢係知咩係ThunderCats架) 去TST豆城搵下佢都話冇晒得返Tygra!
如果唔係我都唔駛飛車去CWB "咸濕佬豆城" 到返!

Ching多謝你先:65:~ 我其實知係Ban記出!因為係USA未出做緊Promotion我以經知到。但係,我今日真係有睇過冇呀!有可能未放上架!
唔通我走左佢先上架:72:個架係邊到:79:
咁其實即係有無人見過 Lion-O Classic 6" 有返過貨? 我淨係見過 8"