Toysdaily 玩具日報

樓主: ScarletSpider

[新品消息] 虎威戰士Figure行貨剛到

請問大大呢隻行貨咩價位?
movie_arms 發表於 17-5-2012 03:01 AM

8吋一碌狗.9

6吋(其實5吋)  1五9.狗 (好似係)
8吋一碌狗.9

6吋(其實5吋)  1五9.狗 (好似係)
Jazzblues 發表於 17-5-2012 10:27 PM

8 吋平過之前好多, 曾經要成三魚, 不過一出實物, 大家一睇塊面既上色都怕怕
想問大大果度8吋有冇 SDCC 特別版? Thanks~
8 吋平過之前好多, 曾經要成三魚, 不過一出實物, 大家一睇塊面既上色都怕怕
想問大大果度8吋有冇 SDCC 特 ...
movie_arms 發表於 17-5-2012 04:10 AM

我係豆成買,眼見普通版咋
.
我係豆成買,眼見普通版咋
.
Jazzblues 發表於 17-5-2012 11:27 PM

普通版, 我覺得佢面相上色差dd, 所以放棄左.....同埋個樣感覺有dd兒童向
請問有無劍賣?:handshake:
sigh.... the paint job scared me away when I saw the first launch.... need to check them again because of cheaper price...haha
可能我有舊果隻,
新呢隻上色Style似舊果隻,
我反而好種意果種童年玩具feel:71:

多謝各ching報料,
"啞.peter " 有!我聽日去買,開心!因為住係附近!
8" 我諗我會買 :Lion-o 同 Tygra ,. 但係唔靚唔緊要拉!我有舊個隻!所以佢都算係咁架拉!
回復 18# Jazzblues

請問邊間"豆成"呢?

回復 18# Jazzblues
ching 可以PM 我邊間豆豆見到MA? THX

另外想問下LEE隻同SDCC 除左上色係咪冇分別呢? 都係6吋? :77:
請問有無劍賣?
原罪 發表於 18-5-2012 12:32 AM

有~!!
另多謝樓主報料都叫買到一隻:64:
回復 6# rex_tech

鬼咩,呢條LINE啲貨響我地北美呢邊做哂死蟹,開頭"反狗城"同"渦嘜"都睇重佢,因為THUNDER CATS當年嘅銷售量都算喺玩具中嘅TOP LINE之一,點知個個最多都係買隻傳統版LION-O,新版全部無人買!有人肯入貨,天腳底都賣啦!

講真,套新版動畫其實好好睇!不過現今北美立咗條怪例,唔準響自己播嘅時候播翻自己產品嘅廣告,即係電視播THUNDER CATS嗰陣D廣告內唔可以出THUNDER CATS嘅產品,所以今時今日都無咩玩具可以好似80年代嘅HE-MAN,忍者龜,GI-JOE咁谷到行廣告令D細路着哂迷喇!
回復  Jazzblues

請問邊間"豆成"呢?
Earl 發表於 17-5-2012 10:05 AM

又一豆買,不過應該都間間有
.
回復  Jazzblues
ching 可以PM 我邊間豆豆見到MA? THX

另外想問下LEE隻同SDCC 除左上色係咪冇分別呢?  ...
alec_cm 發表於 17-5-2012 03:01 PM

又一豆買,隻野8吋架,分別個身不是金屬色,把虎威劍變左軟膠.....不過隻猫手係金屬色,無sdcc劍台