Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.105~~~改造人英雄的延續~~~V3

恭喜晒 gary 兄~~~~~如果把握唔到機會入手~~~笨大又遲遲都唔再販~~~~咁又中多一次笨大毒計架啦~~~~~重要係 ...
Somebody_Ex 發表於 14-5-2012 08:24 PM

似乎我同你都係老人家了
V3好貴:ice:..............十卜some大...............:43:
正!!!呢隻真係好難賣!
頭像被屏蔽
:71:     好有趣既介紹,支持    :64:         thanks
雖然只看過 555, Decade至Fourze. 但就覺得, 昭和拉打設計很歸一. 真的像超人家族一樣. 所以我也決心集齊十人. 反正已有五人了. 但唔知點解總係覺得 Riderman 會做魂限. 希望我估錯.
梗要入嚟支持下森大!

小弟算係第二時間入手了, 還好價錢還未被炒上天 (小弟行勻旺角同油麻地格 ...
Englishman 發表於 14-5-2012 12:32 AM
謝 Englishman 兄支持~~~~今次 V3 雖然貴咗~~~係始終都係開心蓋過不值心態~~~~如果笨大遲遲唔再販就要飽受長期心~~~~以一貫 Hit 貨定理~~~就算再販都未必會平~~~:o
其實只是當年(好似二千年左右)玩PS1既V3
隻格game幾好玩, 又做到好似睇動畫一集一集咁
之後就幾鐘意V3
以 ...
Endless 發表於 14-5-2012 10:21 AM
V3 整體都係一件唔差 GE 產品~~~~:) 雖然貴咗~~~但情義結影響之下都要硬食~~~~:(
v3我都仲有頭幾集同尾10幾集既VCD係屋企..不時拎出來解吓悶...好好睇架
老文 發表於 14-5-2012 10:23 AM
謝老文兄支持~~~~~:)我反而無咩舊拉打 VCD ~~~係得一隻雜錦電影版 DVD~~~~:(
又學到野喇, 多謝Some大report
haleyho 發表於 14-5-2012 10:37 AM
唔好咁講~~~~大家都係互相分享啫~~~~多謝支持~~~~:77:
Memory可用性的確極佳~~~
可改做真USB嚟用~~~我自己都有10幾支~~~
V3觸角方面真係好危 ...
pein 發表於 14-5-2012 10:52 AM
小心 V3 對角呀 pein 兄~~~愈玩愈牙煙~~~~~:69:
似乎我同你都係老人家了
illego 發表於 14-5-2012 09:27 PM
人雖老但心不老~~~乃小弟坐右銘~~~:73:
V3好貴..............十卜some大...............
wing0boy 發表於 14-5-2012 10:41 PM
THX wingsir 支持~~~~聽你咁講即係未買 V3~~~~:80:
正!!!呢隻真係好難賣!
上下盤 發表於 14-5-2012 11:03 PM
我諗係各路朋友訂起晒啲貨~~~加埋日本需求量加咗引致香港來貨少咗~~~:80:
好有趣既介紹,支持             thanks
鳳凰涅磐 發表於 14-5-2012 11:08 PM
THX 鳯凰兄支持~~~~~~:)
雖然只看過 555, Decade至Fourze. 但就覺得, 昭和拉打設計很歸一. 真的像超人家族一樣. 所以我也決心集齊十 ...
Z高fans 發表於 15-5-2012 12:15 AM
Riderman 係魂限機會一半半~~~~反而櫻島一號同舊一二號都係魂限機會更高~~~~:(另外 Skyrider 前期型~~~Stronger Charge up 同埋 Tackle 九成機會係魂限品~~~~:67:

在此多謝各支持本帖和 V3 的朋友~~~~大家繼續向昭和系進發吧~~~:$
好鍾意睇Some大嘅post,因為除咗有靚相之外,仲有好詳細嘅故事內容介紹,真係圖文並茂.學咗唔少嘢.:71:
I've skipped new 1 & 2 cuz of the anticipated 櫻島一號 & 舊一二號.... don't tell me they gonna be tamashii limited :53:

Thanks for the great report as usual, TD would be a lively platform if more c hings are as enthusiastic as you are.  :35:
好鍾意睇Some大嘅post,因為除咗有靚相之外,仲有好詳細嘅故事內容介紹,真係圖文並茂.學&# ...
嘉朮美 發表於 16-5-2012 03:57 PM
多謝嘉朮美兄支持~~~~~:)
I've skipped new 1 & 2 cuz of the anticipated 櫻島一號 & 舊一二號.... don't tell me they gonna be ta ...
roundbun 發表於 16-5-2012 05:15 PM
THX roundbun 兄支持~~~~~:77:不過櫻鳥一號同舊一二號照估計好大機會係魂限~~~如果畀你做笨大~~~為咗減低死貨風險~~~~我諗你都會咁做~~~~:(