Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.105~~~改造人英雄的延續~~~V3

received call, get tonight

Some 大好快手呀:$為咗儲齊榮光七人,v3真係唔小得:)
小弟最近扭傷了腳,要過多兩日先可以出去買:(
唔知點解令我諗起咸蛋超人:DD
v3真係經典中既經典
昭和十子仲出得快過平成十子
黎緊仲有stronger,睇黎笨大出rider主要係昭和,龍騎,four ...
saga522 發表於 12-5-2012 03:27 PM

agito 其實差2隻,burning同shining,就出哂,
faiz 唔計怪人仲有3款,delta ,天帝psyga及地帝ogra,跟住都應該到電王其他form,
或者kiva基本4個form,而劍同響鬼係未出過shf,估計會出劍先,始終比響鬼受歡迎...
昭和果張人強馬壯幾正..期待榮10大合照
老文 發表於 12-5-2012 04:17 PM
THX 老文兄支持~~~~昭和系列咁受歡迎~~~~不久將來一定會人強馬壯~~~~:$
太快...連你幾時入都未知,就已經見到報告
support
F.S.飛煞 發表於 12-5-2012 04:44 PM
昨天的事了~~~~~THX 飛煞兄支持~~~~~:)
agito 其實差2隻,burning同shining,就出哂,
faiz 唔計怪人仲有3款,delta ,天帝psyga及地帝ogra,跟住都 ...
超級玩具迷 發表於 12-5-2012 04:56 PM

我想出多d電單車
不過到而加得9架,有5架仲要有舊版..
kuuga同ooo個架胎死腹中=_=
received call, get tonight
msz006_ver.ka 發表於 12-5-2012 04:52 PM
恭喜晒006兄~~~~~~~~:)
Some 大好快手呀為咗儲齊榮光七人,v3真係唔小得
小弟最近扭傷了腳,要過多兩日先可以出去買
timothy276217 發表於 12-5-2012 04:53 PM
原來TIM 兄整親腳~~~~要保重呀~~~~~:(多謝支持~~~~:)
可惜我出世得遲,冇睇過V3,感受唔到some兄童年時嘅喜悅~~~:64:
不過多得古迦,燃起而家我對所有拉打嘅熱愛,此時此刻嘅喜悅相信大家都係一樣的~~~:$
唔知點解令我諗起咸蛋超人
cchong420 發表於 12-5-2012 04:54 PM

可以咁講,真係有抄 ultraman:shy:
昭和系我沒有入啊,只有first的1,2,車(不過我覺得first係平成系)
笨大對昭和系很給力啊,V3很多手換
真係抵讚, 終於出V3, 無得彈, :love:
除左價錢....:die:
如some大所講,昭和系既膠腳真係太輕身,個ballpoint可動幅度冇電王咁大,得確扣唔少分。:42:但係造型其實還可以,就算同一、二號並排都冇違和感,犧牲左少少還原度都叫值得既:58:
:34:nice v3!support some~!老rider条line出得好正~!
雖然我係90後,但細細個都有睇佢D CD
V3嘅正義感的確迷到唔少人:$
最正莫過於佢點死撐都唔會低頭嘅性格:handshake:
faiz 唔計怪人仲有3款,delta ,天帝psyga及地帝ogra,跟住都 ...
超級玩具迷 發表於 12-5-2012 04:56 PM
Agito Burning Form Shining Form 同 Blade King Form 如果出~~~勢必又掀起炒風~~~~:time:
我想出多d電單車
不過到而加得9架,有5架仲要有舊版..
kuuga同ooo個架胎死腹中=_=
saga522 發表於 12-5-2012 05:41 PM
講起電單車~~~今次隻 V3 無端端多對暫時無咩用GE 楂車手畀我哋~~~~好似有啲啟示咁喎~~~~:$