Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay Michael Jordan來了

[quote]其實呢度有d人都幾好笑.
明明呢次售賣方法擺明搵fans笨七,
要你企足幾小時都未必中, 中左仲要下 ...

其實每個遊戲有好有唔好,點先為之最好?根本無定論,大家傾下以和為貴....
到你排足咁多日都抽唔到唔知你仲會唔會咁講呢...
成個安排根本就係玩9客人....
炒家辛苦D都仲可以叫做 ...
the_crow 發表於 27-1-2013 01:47 PM

講真企對我黎講冇咩問題,以前做selas 日日企10個鍾都係咁..
做人要識放手,量力以為之..
我就話明自己只比3次機會自己嫁者~唔得就算..
如果你覺得比9次自己都唔會得...又失望既就請早D收手:o,問題可用財力解決

抽到嘅咪覺得安排得好

抽唔到,唔得閒,唔想排咪覺得安排得差

抽籤?兩個字,一橫一直,唔中嘅葡萄,抽得中嘅嗰個先啱晒,係咪咁話?

搞手同參與者都明白個game點玩,好心成熟啲咪發爛揸啦
頭像被屏蔽
煩係事實,但煩係有煩好囉~
即係搞咁多嘢都可能得唔到,做玩家個心當然頂.
網上抽好方便,但炒家收貨仲方便.
你越煩炒家一定越肉痛
要一早排,排到唔一定有,仲要拖到下午,炒家請打手成本都貴咗唔少
電腦抽?直接放風貴3舊貴5舊收購,坐係度等人上門就得.連打電話召集人幾點到都省
如果排頭一定有,香港三大炒家集團都已經Q霸晒啦~
玩家有得搏咩?

即係啲嘢有辣有唔辣,唔係話一面倒唔好囉
除非係全職炒家啦,唔係都唔會話完全覺得無好處
其實今次安排ok如果1人1隻既話,不喜勿插:)
結果公佈 了
!!!!!!!!!!!

祝大家好運
回復 1431# 不肖生
所以隻FIGURE 的炒價係相對的
購買方法複習 炒價愈貴
回復 1434# bunchan

FB未有嘅?
回復 1436# haha_muse

有啦。。。bill爺 FB有阿
今日又唔中,放棄。反而前面阿姐排排吓走左去變左個男仔後補登記就中左,唉
回復  hmsam76

送多張

手機影無得ZOOM>
ChrisLamXYZ 發表於 27-1-2013 10:01 AM

個pose擺得麻麻, 浪費咗
唉 ... 卡 lon .....唔中 !!
331 490 638個堆..咩手抽㗎!?