Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay Michael Jordan來了

頭像被屏蔽
雖然平均等咗3.5-4小時,但今曰感覺好似少咗大班非本地人士,而且EB員工辛苦的走來走去,感覺無咁悲哀!

在此更要多謝EB嘅員工!
雖然平均等咗3.5-4小時,但今曰感覺好似少咗大班非本地人士,而且EB員工辛苦的走來走去,感覺無咁悲哀!

在此更要多謝EB嘅員工!
回復 1409# haha_muse

GOOD JOB, 雖然呀BILL 今次係擺明搵D FAN 做PROMOTE, 但細節做到野都算係咁啦~
[quote]回復  haha_muse

GOOD JOB, 雖然呀BILL 今次係擺明搵D FAN 做PROMOTE, 但細節做到野都算係咁啦~
好同意!尋手我排第一日,經驗唔夠都算做得好好,無咩點混亂!
昨天賣了400 隻, 但有四份一在Y拍賣緊。。。:53:

回復 1416# 宇宙之王者

主要係佢地分配人手做得唔錯~好多位都有人睇住龍尾Keep住有人,員工不時會巡下條龍睇下D貼紙,員工態度良好,BILL爺又落手落腳咁睇埋一份可見佢地今次幾用心,抵佢威啦今次    :71:
除左要人早D去排隊...真係唔知有咩可以插佢:50:
我想問下,假如抽到的話去到拎貨嗰陣要唔要再排幾兩個鐘什至以上?
回復  宇宙之王者

主要係佢地分配人手做得唔錯~好多位都有人睇住龍尾Keep住有人,員工不時會巡下條龍睇下 ...
hoho10120998 發表於 27-1-2013 01:38 PM

到你排足咁多日都抽唔到唔知你仲會唔會咁講呢...
成個安排根本就係玩9客人....
炒家辛苦D都仲可以叫做力不到不為財....
玩家呢....?
昨天賣了400 隻, 但有四份一在Y拍賣緊。。。
riverchild 發表於 27-1-2013 01:33 PM

好平心講,如果明知自己兩日都一定唔中,比佢地賺一千幾百真係唔過份,好辛苦架!但都係個句...要一早知自己唔中,我先可能咁做(上網買) HAHA
回復 1420# the_crow

如果我指住個鼻哥話自己係玩家然後Bill妹親見送貨到我屋企門口咁就公平喇:45:
頭像被屏蔽
請問有冇師兄知如果中左去活力買時又要唔要等好耐呀 ?
回復 1423# supermodehk2

分別就係HT名氣比EB響得多,候活之前都承認搞人龍係為人氣,EB都係重覆呢個遊戲方程式
其實呢度有d人都幾好笑.
明明呢次售賣方法擺明搵fans笨七,
要你企足幾小時都未必中, 中左仲要下 ...
supermodehk2 發表於 27-1-2013 02:09 PM

講到尾米又你插人排隊抽..我米插左囉..你局部失明?/