Toysdaily 玩具日報

查看: 10152|回復: 49

[吹水專區] 黃洋達刑滿出獄!曾鈺成居然出貓!李卓人,鄭家富,何秀蘭好野!!為拉布打打氣

頭像被屏蔽
:71::71:十卜 十卜
仲有皇上同皇后, 更加要十卜 十卜:79::$
頭像被屏蔽
皇上同皇后??
係邊個??
fishman 發表於 10-5-2012 08:49 PM

黃洋達同佢老婆. 皇上早兩日俾人送左入冊...
睇錯"為拉打打氣"...真係上腦..................閃:43:
黃洋達同佢老婆. 皇上早兩日俾人送左入冊...
hondacl7 發表於 10-5-2012 09:30 PM

佢唔係同人網拆左夥...
出返黎都唔做人網個節目...
不過我有興趣想知燒生之後既路向...
如果人力冇3個人入垃圾會...
唔知佢會唔會真係摺左人網...
睇錯"為拉打打氣"...真係上腦..................閃
老文 發表於 11-5-2012 10:05 AM

我仲以為係為"拉打和布歐"打氣...
呢句好似係英文直譯過來的, 不過就字面睇第一次聽真係唔明係乜~~
回復 7# cliffordchan107

政治野都係少理為妙....再閃:43::43:
佢唔係同人網拆左夥...
出返黎都唔做人網個節目...
不過我有興趣想知燒生之後既路向...
如果人力冇3 ...
小堅 發表於 11-5-2012 11:32 AM

佢同人網拆夥唔等於佢坐政治監就唔需要關心.  黃洋達係近年香港少有感染力咁強咁有 heart 咁唔虚偽既人, 我相信佢會係未來香港政府最大既眼中釘...:67:
佢同人網拆夥唔等於佢坐政治監就唔需要關心.  黃洋達係近年香港少有感染力咁強咁有 heart 咁唔&# ...
hondacl7 發表於 11-5-2012 01:39 PM

唔係唔關心佢...
我只係想講佢同人網 / 人力已經冇關係...
佢係人力我反而唔會投佢票...
依家佢走左我一定支持佢...
頭像被屏蔽
又係一次建制派現形記,明明有三份二議席,都可以攪到分分鐘流會,究竟班建制派議員去曬邊?佢地出齊,使驚流會?仲使排更表
補選洗既錢遠遠唔果d副局長同助理浪費,今次太明顯係對人不對事的條例。唔迫政府係唔得既。我始終覺得係一個政治地方唔玩政治玩咩!只係一次又一次見到建制派露底!我同意小文兄呀
不過,亦睇到那班泛民有幾廢,玩了咁多年所謂和平爭取,連拉布呢招,都要靠佢地所謂唾棄既幾個議員出手,呢十幾年,究竟佢地做過咩?
可恨是香港極大部份人眼光只係停留o係
" 講埋晒廢話 DUM 波鐘 SAI 時間 SAI TAXPAYER 錢"
THATS ALL !

哈哈哈哈哈哈 !