Toysdaily 玩具日報

新BB戰士討論區

原文章由 happy_prince_07 於 14-11-2006 11:26 PM 發表
點解幾個月都冇新 bb 戰士 係未唔出啦 ....:?

唔係喎, 已經公佈左12月出strike noir

而且下年係BB戰士20周年, 理論上BANDAI點都會大搞一番
由武者七人眾至刀霸大將軍編係BB戰士最光輝既日子,由故事到人物設定都係高水準(以9x年代來講),天星七人眾,光之變幻篇就真係唔掂...........
原文章由 Monutal 於 14-11-2006 11:14 PM 發表
I have postedthis before in the old forum... Here we go again!!! My SD Tower! :p

http://i101.photobucket.com/albums/m79/aln ...

嘩~你d sdv 好正呀.....流晒口水:loveliness:
原文章由 LRBunny 於 14-11-2006 11:25 PM 發表
我都報個到先:shy:

你個d上油上得好工整!我個d...........:cool:
請問邊度可以買番No.265 少年武者烈丸?:sad:
原文章由 jimmykwok 於 14-11-2006 23:31 發表
由武者七人眾至刀霸大將軍編係BB戰士最光輝既日子,由故事到人物設定都係高水準(以9x年代來講),天星七人眾,光之變幻篇就真係唔掂...........

其實武者bb故事去到光之變幻篇既結局都可以叫做告一段落(又有前幾代既大將軍出現),之後果d O傳等炒埋舊人出黎玩既故事對我呢d老人家黎講都仍然係好難接受....
(既然O傳其中一個大佬係魔刃,咁點解唔叫翻真星勢多出黎同紅零斗丸合體呢??)
因為冇新既bb可以睇上眼,所以都係得烈傳:sad:

原文章由 jimmykwok 於 14-11-2006 23:24 發表

我都係因為欠而買,用左#)元買左,以後d熱門既復刻版都係買多一盒儲

呢個都係 d 珍品復刻俾人掃晒貨o既原因
因為 bb 戰士價唔係太高
有好多人買o左都唔捨得砌要o黎儲,要買多盒先會開一盒砌
我自己上次烈龍復刻都係好似報仇咁報買o左幾盒:shy:
原文章由 167169 於 15-11-2006 00:10 發表
因為冇新既bb可以睇上眼,所以都係得烈傳:sad:

油得好靚呀:shiny:
有冇朋友玩過PS既新SD戰國傳機動武者大戰????依家好想玩 ,但係唔知邊度有............
樓上的烈傳模型上色得真好,真的很多大大又都是高手
:shiny:
[
quote]原文章由 CK1984 於 14-11-2006 11:58 PM 發表
請問邊度可以買番No.265 少年武者烈丸?:sad: [/quote]

我個隻係一出時買,現在找緊工做,咪拿出來砌.不過好行的店好像唔係好覺見到佢.
龍將飛將有機會我都會入
而家其實真係想入的剩番唔多
因為之前兩年都入左唔少好野
(e.g. 大光帝,各大將軍, etc)

所以而家只係差烈光三兄弟
同埋二隻地上最強的BB就差唔多^^
原文章由 jimmykwok 於 15-11-2006 00:24 發表
有冇朋友玩過PS既新SD戰國傳機動武者大戰????依家好想玩 ,但係唔知邊度有............

之前都見你o係 bb 谷同機戰谷問過
而家就真係幾難可以搵到喇
試o下搵o下 d 舊 game 舖啦

我自己o個隻都係搵人o係日本 yahoo bid 返o黎

[ 本文章最後由 E.T. 於 15-11-2006 12:38 AM 編輯 ]
原文章由 toto 於 15-11-2006 12:30 AM 發表
龍將飛將有機會我都會入
而家其實真係想入的剩番唔多
因為之前兩年都入左唔少好野
(e.g. 大光帝,各大將軍, etc)

所以而家只係差烈光三兄弟
同埋二隻地上最強的BB就差唔多^^

烈光 很容易買,周圍都係,
而烈空,烈破基本上可死心(我找了很久都沒有,唯有盼望再版而又有希買到啦:die: )
原文章由 Toro貓 於 15-11-2006 12:35 AM 發表

烈光 很容易買,周圍都係,
而烈空,烈破基本上可死心(我找了很久都沒有,唯有盼望再版而又有希買到啦:die: )

等復刻la,龍飛都復刻,荒鬼,列空,列破指日可待:)