Toysdaily 玩具日報

查看: 13197|回復: 17

[劇場創作] 溝女要帶眼 (內容涉及驚嚇情節,不雅用語及暴力)

本性難移
Ezio Auditore
刺客一名
溝女溝到50歲
先有Cristina
再有Caterina
仲有Sofia
但又到左Venezia (Venice) 一年一度既Carnevale (Carnival)
Ezio又點會缺席呢

Ezio: 燈光好暗, 我又戴左hood, 女又戴曬mask, 睇唔到d女個樣, 唯有逐個試

Ezio心想: 45度個行埋去減低佢戒備
Ezio: Senorita (Miss), 可唔可以睇下你個靚樣?

靚女: mmmMMM??

Ezio心想: 正呀喂快d la

.
.
.

.
.

.
.
.

靚女: Hiiiii

靚女: 我識整人肉叉燒包你想唔想食呢?
Ezio: 我我我我睇睇先唔該你

靚女: 你想睇我呀?

Ezio: 係呀, 你睇你隻腳d肉爆曬出黎

Ezio: 腳趾又唔點地

Ezio: 個肚又肥到溜出黎

Ezio: 人起露底底咁性感你露底底咁既樣, 我行近你一步都想嘔 !!

靚女: 咩話咁我請你食子彈la

Ezio 一閃一跳

KAAACHINGG

CHOP

Ezio: 你咁既樣仲出黎行Carnevale, 你知唔知你嚇死好多人? 你咁樣衰你去自殺對個世界仲有意義, 唔食人肉叉燒包就請我食子彈? 我請你食hidden blade! Resquiscat in pace. (rest in peace)

就係咁, Ezio又再為天下男人除害, 令天下女人既平均質素上升

Fin
hahahahahahahahahahahahaha 好好笑
我到好耐冇做劇場,好卦住呢道的劇場,好耐冇人搞。

支持劇場!!

支持二次創作!!
個女系來自which figure?
真係超級驚嚇:50:
可能我本身細膽...真係嚇左一嚇!!:50::56:

學無明兄話齋!
支持劇場!!

支持二次創作!!
真驚嚇之作:71:
那位女女真是惹人憐愛,
搶了主角刺客Ezio的風頭呢
噤醜的figure都入?利害!
Support!!:35:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
反而諗番起Brotherhood Cristina memories.....  :help:
回復 2# martin960820

回復 3# 無明:

回復 5# charice1219

回復 6# 大ken

回復 8# greendayaryin

多謝各位支持!! :77:
回復 4# gunbaron

NECA Bioshock 2 系列, Bioshock 係一隻game

回復 7# avengers2012

我有玩開隻game同呢個廠d figure, 所以見平就買埋佢齊set :77:
回復 9# Duraxyll

之前玩brotherhood我都未打曬d cristina memories出黎, 近排又打番, 不過剩番最後一個要 75% sync 都幾煩 ... :68:
回復  Duraxyll

之前玩brotherhood我都未打曬d cristina memories出黎, 近排又打番, 不過剩番最後一個要 ...
Assassin 發表於 9-5-2012 09:47 AM

講真, 玩坦克嗰關真係玩死人。  但我都全sync 了.

Revelations 睜買書.....
回復 14# Duraxyll

我主線全100% sync都得六十幾% :56: