Toysdaily 玩具日報

查看: 32196|回復: 112

[個人收藏] 自分魂

首先同德哥講聲唔好意思, 因為LEE幾日好忙,    連隻龍神丸都唔得閒掂...:angry:............ 所遲左POST 上黎.

由於個FIGURE係舊屋度, 所以POST住之前影個D, D再補番D大頭.

好LA, 講番個頭雕....因為唔想個頭雕木口木面, 所以我要求左個C FU,  幫我做個笑樣…. 而且仲要露齒的. :p 當時佢都問我係咪真係做笑, 因為佢第一次做…HA…..當然…””.

另外選用植髮係因為覺得真實感強D, 同埋可以D”.
頭髮我自己剪的.:36:

至於個頭雕方面,我覺得係某幾個角度似的….. 其實未上色個模係好似, 除左個鼻…:63:.  但係 C FU 好有心機同耐性, 我整左好似有4-5個月….係上色差少少,
當然不可以和HT 比較, 如果有時間的話可以會好D, 但我要趕住交貨…. So….:38:

問左內子, 唔介意POST埋佢上黎…….

因為我係整左自己先, 再整埋我內子個頭, 所以同C FU溝通好左, 所以覺得內子個頭雕俾較似D.
大家看看吧!

謝謝欣賞:77:
good~我內子唔比我整自分魂:die:
好正咁wor~可以pm我價錢&途徑嗎?
thx~

ps.阿嫂飛釘了,去買個bra啦~
ps2.講笑,唔好嬲XD
我都想整返一對, 可以PM埋我嘛?
Ching 可以PM我價錢和地址嗎? thx ...
Ching 可以PM我價錢和地址嗎? Thanks a lot!
有都有興趣,謝謝
俊男美女~~~:71:

係未 "不京" 個位師傅作品??~
師兄可以pm埋小弟ma!!!??
我都有興趣
Ching女友好靚,可以量產化嗎?講笑
可以PM我價錢和地址嗎?唔該晒!!!
:77:可以PM我價錢和地址嗎:71:?
可以PM我價錢和地址嗎??謝謝
可以 PM 我價錢 和地址嗎 ? 謝謝
可以 pm 埋我嗎..... 我都想整番一pair 玩下.... 砌黎結婚週年禮物
good~我內子唔比我整自分魂
lcm44bb 發表於 7-5-2012 10:30 PM

如果你"內子"係一般正常港女
都無可能會比你整自分魂啦,下馬!
有得比你買12寸人偶玩,以經算好彩啦.