Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 自分魂

有冇人教下小弟貼圖呀, 以前都得. 家下link 極都 x 圖......上傳制又唔到. 點同你地分享呀:63:
始終真係問既人多,做既少~
師兄,send個價錢黎參考下,係香港定其他地方?
你咪齊左囉?
btw, 幾時到你分享?
GTO 發表於 10-5-2012 11:35 AM

遲d組個td復仇者聯盟,有自分魂既所有師兄拎出黎聚埋一起拍XP
諗起都夠毒.哈哈哈
請問可否pm埋我呢?謝謝
回復 63# JUNOWONG28

正呀, 舉脚讚成. 但有冇師兄犧身下cosplay Black Window :34:?
師兄大大…可以pm我地址和價錢嗎?謝謝
師兄大大…可以pm我地址和價錢嗎?謝謝.........
師兄大大…可以pm我地址和價錢嗎?謝謝.........
有冇人教下小弟貼圖呀, 以前都得. 家下link 極都 x 圖......上傳制又唔到. 點同你地分享呀
Ricoyee 發表於 11-5-2012 12:36 AM

http://toysdaily.com/discuz/thread-1378-1-1.html :71:
麻煩你可以PM價錢和地址給我嗎?

唔該師兄

回復 70# Douglas.M.Saint

謝謝Douglas.M.Saint 大大, 可以分享了. 上星期巳confirm 頭雕和昨天收到上色稿. Okay 似啦, 都有7成似....最唔like 係個髮型. 但冇計,師傅能力有限! 迫佢都冇用.......(巳有多次爭執:53: ,又未知size fit 唔 fit (好擔心) ! 都係個句, 唔好同Hot toys 比...   Anyway, share 俾大家同仆去買定套老西比自己著下先.  :43:

但見alec_cm大大post 圖, 用真髮正好多喎!!!
回復  Douglas.M.Saint

謝謝 大大, 可以分享了. 上星期巳confirm 頭雕和昨天收到上色稿. Okay 似啦, 都 ...
Ricoyee 發表於 11-5-2012 02:10 PM

Not bad indeed.  I have tried serval times but all are under my expectation... :56:
期待師兄嘅完成品~~~