Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ○●○【潘朵拉星上的藍色巨人】阿 凡 達 .A V A T A R .J A K E S U L L Y ○●○

關節令我反胃............... :44::30:
《阿凡達》的故事敘述在未來世界中,人類在潘朵拉(Pandora)星球尋找到一個極為珍貴的礦物,於是這距離地球 ...
Dick.Po 發表於 5-5-2012 09:52 PM

好物好圖:71:
我想知大貨既腳趾如何處理?現在不能屈曲MA?
巳收到電話, 好心急去拎!!!
小弟好鍾意呢套電影!!!!:35:
今晚剛拎左返屋企,自己覺得真係好正,其實正如好多大大所講,有部份關節位真係明顯左,但我覺得基於可動性,真係好難全包膠,所以我將呢個缺點盡縮小,而我覺得最值得讚可以話係個頭雕同頭髮,頭雕相似度有9成,而且眼珠係水晶眼,另外頭髮真係不得了,全部可以話係仿真髮紮鞭,而且頭髮的髮飾都係每個戴上去,呢一點心機同技術已經超越之前既JACK SPARROW,AVATAR既頭真係可以話再創高峰
編輯部d相好正
同城市獵人比,睇得出HT有心同無心做既分別
話時話編輯部點解唔影下城市獵人果2隻呢 ...
aruns 發表於 7-5-2012 10:57 PM

唔好揭HT啲瘡疤啦,呢啲玩家心中有數,由得佢地輸打嬴要,
到時睇下大拉臣出事時HT又點再一次唔出攝影大師廣告post囉﹗:38:

出得好正bor~~~~~~

其實ht 出得好,同唔好,
大家有眼睇的~~~~~~
個頭係得    :71:
样貌和之前的官图落差很大,和主角完全不像。:26:
还有恐怖的关节。。。非常碍眼。:72:
關節位算係交到功課啦。

小弟當12"係玩具,無當佢係藝術品,所以都係鐘意好扭好玩嘅figure.

可惜皮膚光澤不太靚。
關節位算係交到功課啦。

小弟當12"係玩具,無當佢係藝術品,所以都係鐘意好扭好玩嘅figure.

可 ...
catcat 發表於 8-5-2012 07:50 AM

Cat 大有訂呢隻高人?
Cat 大有訂呢隻高人?
Oldcat 發表於 8-5-2012 08:16 AM

無,玩過實物,係咁易過過手癮便算了 。太多巨物,老虎會殺人架.....

開訂時已驚佢會好似16"異形咁,擺得耐股關節會唔食力,到時長期靠支架就無謂了。不過可能是小弟多心姐。
無,玩過實物,係咁易過過手癮便算了 。太多巨物,老虎會殺人架.....

開訂時已驚佢會好似16"異形咁, ...
catcat 發表於 8-5-2012 08:23 AM

今日可能帶佢過關,唔太擔心,
事關老虎親眼見我驅逐咗十幾位異仕出境,
Joint 位疑惑。。。係未大大隻州長出現風濕:?
今日可能帶佢過關,唔太擔心,
事關老虎親眼見我驅逐咗十幾位異仕出境,
Joint 位疑惑。。。係未 ...
Oldcat 發表於 8-5-2012 08:43 AM

洲長好彩未出事。

就係因為要申請洲長display許可,至放棄了阿煩煩......
睇相十分膠,斑紋十分淺色,
吾知實物會否咁膠咁淺色??
Nice product but not my cup of tea.