Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ○●○【潘朵拉星上的藍色巨人】阿 凡 達 .A V A T A R .J A K E S U L L Y ○●○

相好靚,可以出去樹林影,o甘就最完美不過了。
又一次顯出只要佢地肯做,可以做到咩地步,
隻野真係好靚,業界頂級水準:71:

(不過我唔會買:34:)
HT今次有聽我地講取消腳掌個突兀關節,上色有同官圖差唔多,今次小弟好滿意,一定要讚:$
型到呢••••••••••:$
回復 33# timothy276217

但係D腳指都係太"孩之寶"FEEL......

:)
岩岩經過門市見人取貨,,真的很巨~~~~ :D
the head and hair are quite nice but to be honest I think the body looks pretty shit and Avatar never had much appeal to me. easy pass for me
NICE THANKS FOR SHARE
頭像被屏蔽
H記Jack Sully不錯, 可惜還是輸給SideShow的Neytiri......:38:

身上的配件係一大賣點,細緻得令我對亞凡達無愛都心思思想入,而可惜的是由於佢無著衫,整個外露的身體便成為關鍵,沒有包膠的身體令身上的多個關節外露,加上光滑的body,失去了粗糙皮膚的真實感,這兩點就扣了不少分,無疑包膠會令活動性降低,但望落去唔自然就擺咩post也枉然,當然你係既死硬派或愛死阿凡達還是值得買的...
Good quality but no interest
無買, 電影好, 不過對佢無愛, pass 了. 但都多謝分享~~
終於拎左番屋企玩,一開,只可以講一句!

正到呢!very nice
編輯部d相好正
同城市獵人比,睇得出HT有心同無心做既分別

話時話編輯部點解唔影下城市獵人果2隻呢?