Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.103~~~火箭騎士~~~Fourze Rocketstates

ha, 兩隻手都係火箭, 唔知點ON/OFF呢
十卜十卜....always good post......出色的玩具(馬)評人
十卜十卜:71: 我覺得shf出來後順眼過真人套戲服....:80:
頭先行雞旺見到, 個人覺得麻麻地, 而以玩具角度嚟睇小弟亦情願平平地買 Basestates 再加道具地台武器 ...
Englishman 發表於 4-5-2012 10:48 PM
THX Englishman 兄支持~~~~:)以咁多隻火箭頭 SHF 黎講~~~~造得比較好GE係電力同火箭~~~~而火箭最醒目就係橙身籃眼~~~真係好 sharp~~~~:)
係啊,唔只有W,仲有Joker登場~~~
pein 發表於 4-5-2012 10:54 PM
咁就真係幾期待喎~~~~~~~:handshake:
因呢隻魂限買唔起, 看看Some大的post也可以止止渴之餘, 又可以update翻D拉打資訊. 感激.
Z高fans 發表於 5-5-2012 01:28 AM
THX Z高fans 兄支持~~~~~:) 我都係集中係拉打度~~~~唔係隻隻都買架~~~~戰隊魂限都係睇其他版友GE報告~~~~:65:

都係玩fmcs算了....價錢實際又唔會太難換件....係少左effect件姐....
zeroeo 發表於 5-5-2012 02:21 AM
Yes~~~~fmcs 係一個好GE代替 shf 火箭頭選擇~~~~~:)
十卜some大~~
因為小弟冇落訂... 要買現貨 但資金不足既情況下
最後放棄左rocket states去左買護星騎士.. ...
我乜都冇曬 發表於 5-5-2012 02:39 AM
點都好~~~~~thx 我兄支持~~~~~:77:

但我覺得佢大脾關節仲鬆過Fire
karasae86 發表於 5-5-2012 03:16 AM
我諗個別例子~~~~我嗰隻啲關節都 OK ~~~~~:)
ha, 兩隻手都係火箭, 唔知點ON/OFF呢
msz006_ver.ka 發表於 5-5-2012 09:13 AM
等睇完套戲先知點 off~~~:)我諗係第二個人幫手~~~:shy:
十卜十卜....always good post......出色的玩具(馬)評人
alex555 發表於 5-5-2012 10:17 AM
我係馬評人~~~~~~~~~:Q
:34:撑some大! 只双萝卜虽然麻麻地,但系在fourze犀利都算唔错~
撑some大! 只双萝卜虽然麻麻地,但系在fourze犀利都算唔错~
konakona 發表於 6-5-2012 04:36 PM
THX konakona 兄支持~~~~~~~:77:
十卜十卜 我覺得shf出來後順眼過真人套戲服....
takeshi 發表於 5-5-2012 11:15 AM
THX 響兄支持~~~~Rocketstates 隻橙色噴得OK~~~~質感確係幾好~~~~:73:

在此多謝各位朋友的支持~~~~:77: 接著下來又有一批 SHF 會此本月推出~~~~閒著的日子已經過去了~~~:54: