Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.103~~~火箭騎士~~~Fourze Rocketstates

some大十卜..............10名內............隻野OK喎,可惜是狠定
wing0boy 發表於 3-5-2012 09:05 PM
畀 wingsir 你趕到十名內~~~~~~~厲害啊~~~~~:handshake:
SUPPORT
期待6月隻限定撫子
呢套moive大戰上左成幾個月...都仲未見網上有得睇
D@ZAce 發表於 3-5-2012 09:05 PM
呢個月有 super tatoba 六月有撫子~~~~就可以集齊劇場版三個新拉打~~~~:)
火箭頭蘿蔔甘=_=
期待final form
畀 wingsir 你趕到十名內~~~~~~~厲害啊~~~~~
呢個月有 super tatoba 六月有撫子~~~~就可以集齊 ...
Somebody_Ex 發表於 3-5-2012 09:19 PM

仲有隻海神 :78:
既然出限定,點解不給多個火箭噴射 Effect Part
沒些誠意
ToysHunter99 發表於 3-5-2012 09:06 PM
可能想你買多盒呱~~~~~~~:67::DD
聽講下個禮拜會有出租版megamax~~~
淨轉色實在太慳皮,如果火箭造型可以改改就fit哂~~~
pein 發表於 3-5-2012 09:07 PM
又唔係急住睇 GE~~~~我諗下次隻撫子出時應該睇咗啦~~~~:)
可能想你買多盒呱~~~~~~~
又唔係急住睇 GE~~~~我諗下次隻撫子出時應該睇咗啦~~~~
Somebody_Ex 發表於 3-5-2012 10:02 PM

some兄,我等住睇W篇~~~:D
期待下隻撫子!!!!!!
some大果然係速度同圖片質素兼備呢~~
呢隻限定野 雙手火箭 得一舊特效 唔太平衡呢 b社真係..跟多舊都 ...
leah周 發表於 3-5-2012 09:16 PM
thx leah 兄支持~~~~~~係呢排有團火先開壇影相咋~~~~:*但係唔知幾時會熄番~~~:no:嗰舊火如果可以輕啲就好啦~~~ 一舊都咁重~~~~:60:

火箭頭蘿蔔甘=_=
期待final form
saga522 發表於 3-5-2012 09:24 PM
saga 兄話佢似紅蘿蔔又真係幾似喎~~~~不過對藍眼令佢真係 sharp 咗唔少~~~~:DD
而家笨呆嘅限定令我又愛又恨.... :no:
係呢排有團火先開壇影相咋~~~~但係唔知幾時會熄番
Somebody_Ex 發表於 3/5/2012 22:25

火呢樣野只需要降吓溫就得啦,千祈唔好熄呀 :p
Support!
呢隻質量就真係好返少少喇,Keep it up呀笨大...
呢隻真係提唔起意慾去訂:(, 等睇過套野之後中毒再算:o

support keep住團火:$
支持
雙手火箭 得一個特效...........孤寒左d囉:unhappy:
仲有隻海神
火野映司 發表於 3-5-2012 09:42 PM
唔知~~如果係劇場版奸角~~咁應該唔會出好多嘢啦~~ :(
some兄,我等住睇W篇~~~
pein 發表於 3-5-2012 10:04 PM
套新戲裏面有 W 篇~~~~~~:handshake:
期待下隻撫子!!!!!!
怪物et 發表於 3-5-2012 10:04 PM
撫子要等多一個月~~~~~下一隻會係 Super Tatoba~~~~~~:)
而家笨呆嘅限定令我又愛又恨....
garykctse 發表於 3-5-2012 10:45 PM
護星騎士唔係咁 OK~~~~我覺得 Rocketstates 出得會比較好~~~:67:
睇完CHING REPORT真係想買, 現貨唔知貴幾多呢.....