Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.103~~~火箭騎士~~~Fourze Rocketstates

support Some大打打POST~~:52:
:71:support Some大
如果計埋關節鬆緊度都係elek states排第一?
火呢樣野只需要降吓溫就得啦,千祈唔好熄呀
garykctse 發表於 3-5-2012 10:47 PM
前排幾乎熄咗~~~~~好在有超人能量之光頂住~~~~:55:
Support!
呢隻質量就真係好返少少喇,Keep it up呀笨大...
F.S.飛煞 發表於 4-5-2012 12:51 AM
我會 keep 多一陣子~~~希望無咁快熄滅啦~~~~~:54:
好野~又有some大正post睇:77:
卜左再睇

頭先行雞旺見到, 個人覺得麻麻地, 而以玩具角度嚟睇小弟亦情願平平地買 Basestates 再加道具地台武器 set, 加埋個價都比呢隻抵玩。

同意森大對幾隻唔同型態嘅 Fourze 嘅 rating, SHF Elekstates 的確係出得最靚果隻。

不過呢隻都好過同係魂限嘅 OOO 龜仙人...。真係接受唔到個造型!
唔知~~如果係劇場版奸角~~咁應該唔會出好多嘢啦~~
套新戲裏面有 W 篇~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 4-5-2012 10:39 AM

係啊,唔只有W,仲有Joker登場~~~:handshake:
Some大出post同火箭咁快,呢隻我唔覺意都訂左,明天去攞先。
感覺金色正少少,你又覺得邊隻色最正?
好想知佢點樣 switch off:DD:DD
呢隻真係提唔起意慾去訂, 等睇過套野之後中毒再算

support keep住團火
big9kan 發表於 4-5-2012 12:56 AM
放心~~~~團火而家重幾暖~~~~:)我都好想快啲睇睇呢套戲~~~~:73:
支持
雙手火箭 得一個特效...........孤寒左d囉
一文字 發表於 4-5-2012 01:41 AM
THX 一文字兄支持~~~~~:77:我都想有兩件特效~~~~:67:
睇完CHING REPORT真係想買, 現貨唔知貴幾多呢.....
fox709394 發表於 4-5-2012 01:11 PM
THX fox 兄支持~~~~~~而家街好似有現貨~~~~通常現貨會比訂價貴七八十蚊甚至一百都有~~~~:)
support Some大打打POST~~
haleyho 發表於 4-5-2012 01:44 PM
Thx HALEYHO 兄支持~~~~~:)
support Some大
如果計埋關節鬆緊度都係elek states排第一?
karasae86 發表於 4-5-2012 01:57 PM
啱~~~~Elekstates 確係四隻裏面第一位~~~~:)
好野~又有some大正post睇
卜左再睇
calvines1995 發表於 4-5-2012 06:18 PM
THX calvines1995 兄支持~~~~:77:
因呢隻魂限買唔起, 看看Some大的post也可以止止渴之餘, 又可以update翻D拉打資訊. 感激.
都係玩fmcs算了....價錢實際又唔會太難換件....係少左effect件姐....
十卜some大~~
因為小弟冇落訂... 要買現貨 但資金不足既情況下
最後放棄左rocket states去左買護星騎士.....:(
啱~~~~Elekstates 確係四隻裏面第一位~~~~
THX calvines1995 兄支持~~~~
Somebody_Ex 發表於 5-5-2012 01:18 AM

但我覺得佢大脾關節仲鬆過Fire