Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] :: RVHK 四小強人 ::

回復 105# Assassin

不用謝啦!我是112部隊的人呢!:68:
(113是食人的112是比人食):31:
通常都是USD80-120如是3aa會員就有85折的!
決定放棄四隻,個價夠買2部冷氣機。:unhappy:
回復 96# BiODD

hahaha! B大, 我同你既經歷真係差不多, 你20年無玩玩具!!?真係...佩服!!!.
而家真系成曰睇住個市, 比較留意下D上落. ...點解.....要咁....ai.
希望大家供養大左3A呢個BB, 佢地做返D推動 "創造" 嘅思想概念出來影響下人,......而唔係一味養肥自己. 制造炒作.炒作.炒作.炒作.令到 this city is dying la !!!!
回復 108# paipaipai314

Pai da,不用說佩服那麼嚴重呢,我之前果二十年只係集中玩另一個大玩具呢.....就係供樓呀:DD

我反而想胡好再升呀,玩具來家乍,你班PK食X夠未呀!又胡係真正喜歡只係一般香港粉人見好就來炒......真係拂誕阿!:74:

PS.要自保先!唔該胡好話禾炒樓!我廿幾年都係住緊呢層樓家!如果又話禾吹水叫禾証明,禾一定會.......理nine禮!:67:
仲未齊人!大大要再努力!
Biodd大大 唔好出得一張相咁少啦 :57:
:no: i want the blue TK~~~ :no:
回復 111# 甘大滋

甘大各大網站都有相啦......我影緊其他野啊......佢地慢慢先再影啦~~ 我都胡急的~~:36:
回復 112# Baka

BA DA~~~ 成功左啦禮~~~ 換到番來不用比壹壹生部隊食VERY GOOD啦~~~:73: