Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] :: RVHK 四小強人 ::

回復 1# BiODD

waaaa, so many C.hing got Full Set!!!  congrad
回復  ckc882000

Sorry sir....請看另一POST K大出左相啦~~~
BiODD 發表於 29-4-2012 01:00 AM

Ok thank you sir
^_^^_^^_^^_^^_^
咁快齊哂....................一係朋友多,一係錢多!!!
回復  BiODD

waaaa, so many C.hing got Full Set!!!  congrad
paipaipai314 發表於 29-4-2012 01:57 AM

師兄中左邊款TK呢??:65:
回復 32# BiODD

B大, 我都知道好困難, THANKS. 希望我之後都儲到一SET啦
回復 64# toms110

一款 RVHK 都無ar, 本來有人叫去酒會都去唔到. 又無排, 灰爆...haha, 唯有欣賞呢度D Ching 嘅藏品la.
回復  toms110

一款 RVHK 都無ar, 本來有人叫去酒會都去唔到. 又無排, 灰爆...haha, 唯有欣賞呢度D Chi ...
paipaipai314 發表於 29-4-2012 04:00 PM

那Bambalandstore再出擊吧:71:
全套,真強!!
只能羨慕了~
我中左藍色, 本來我都係鐘意其他三隻多D, 心唸3/4中自己鐘意既機會都好高, 反屋企一開, 真係中左自己覺得四隻裹面最普通既藍色, 心唸有無禁黑呀, 3/4都中唔到!! 但玩玩下唸深一層1/4機會都中到佢, 都算係緣份, 而且其實佢都好刑好靚ga!!  至如無咩特別版feel, 我都認同, 但其實面相黎講同其它3隻都唔同, 多塊膠報係鼻, 都算有反D特別版feel la, hehe, anyway, I am loving it....haha
藍色我覺得幾好 simple is the best
藍色我覺得幾好 simple is the best
dreamtoys 發表於 30-4-2012 11:56 AM

我都係藍色, 睇睇下幾有味道...
比以前其他TK 皮膚較白, 唔知其他3隻係咪...
回復 71# yinsing
個人覺應該是人手舊化所以有色差
我只能等F5買一隻算了:help:
虎虎d 價太癲狂,本想b 一隻都係等F5 算了
回復  varitronix

係啊V大所以我們係要互相幫忙先可以玩得更加開心快活呢!獨樂樂不及眾樂樂呀麻!
BiODD 發表於 28-4-2012 08:57 PM

B大, 我絕對同意阿, 我幫強人, 強人幫我, 全集齊有特.
:p