Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] :: RVHK 四小強人 ::

回復 86# RRAAYY

R da 你已係store買了一set應該沒有得再買了!甘大都係呢.....禾重有得試不過一定胡再入TK反而入未有的ankou呢!祝未有的大大們lucky! 希望他們是有好多隻攪死班炒家不過同時又攪怒班已入炒價的粉絲!包括禾!又係呢句”拂魚AW”!你話過會打壓扮晒野你們三甲先係幕後大攪手!:blame:
比各ching們毒到 ... 請問3a係點買的? 好似 hot toys 有門市訂定要網購? 最新消息可於邊度取得呢? 下面個妹妹仔係出左定未出呢? 謝謝咁多位放毒及解答 :oh:
回復 90# paipaipai314

其實我都完全不是因他的限量與否先買他的玩具!好似TQ甘我當日要硬食一對先可以入到一套TK同Sham.......對我來說YPTQ正價我都胡會入就算他X的全宇宙限量X媽的?套.....到電現在仍放一邊!玩玩具是搵開心的不是這樣!POOR GUY再係甘我真係放X晒佢!不再玩玩具!好彩甘大成日提我要留盒如果唔係將來又比人食住晒!我呢度識的朋友個個都知我入幾多就放幾多不論是外地搵的,幫朋友買的我更加一定有番email作証的!絕不一加一等於三的!哈!次次講呢些野都有點興,但一拿返佢地上手把玩就下番氣!真係細路仔甘.....:Q

回復 92# Assassin

師兄係要網家或銀醒七仔有代訂
http://www.bambalandstore.com/

ThreeA性經
http://www.threeawiki.com/Main_Page

ThreeA 官方討論區
http://www.threeaonline.com/forum/index.php

台灣正正3a討論區
http://www.letsplay3atoys.com/bbs/

香港官方Facebook
http://www.facebook.com/3AVOX

呢隻未出的但未有通知幾時開訂!可留意facebook會出料的!放心呢款一定係大貨所以多數係正價可入手的!:$
回復 93# BiODD

B大,好有同感! 我同你一樣, 一路興, 唔想玩玩具玩到咁煩! 個世界唔應該係咁!! 但每次見到自己D收藏就原諒左AW.同佢team人.....學野.....典..等我又留返D盒先!!! 再老啲唔理你啦AW.!!
回復 95# paipaipai314

P大,現在有時都好懷念以往差不多二十年沒有玩玩具的日子清淨神怡!影下相睇下戲行下山.....多蕭遙!現在反而好X似炒股炒樓的人甘日日睇下佢幾時有正野出今次又買唔買到!典佢個繼!中伏了!:ice:
排除萬難......托上托上托上.....終於有齊新版四小強.......3A真係攪到人都頭暈......
BiODD 發表於 28-4-2012 04:11 PM

nice collection. but I don't see the point of collecting 4 same figure but in different colors..
回復 97# USForceCaptain

Many thanks" just point of view..... for me they are four different guys...:)
回復 98# BiODD

NO NO NO:74:
Actually, they are all the same and you better
give some duplicate TK and de plume to me:D
回復 81# paipaipai314

唔好意思... 我呃左你添:(
回復  RRAAYY

R da 你已係store買了一set應該沒有得再買了!甘大都係呢.....禾重有得試不過一定胡再入T ...
BiODD 發表於 2-5-2012 10:45 PM

On a plane at that time.  . . ..  can't buy anyway ........ :67:
回復 80# 右翔太郎

:34: :34: :34: 我茅呃人
回復 99# 甘大滋

唔同禮講番文呀!死佬!成日同我講大話!同禮中文明確d好d!一陣又同禾講一一三係正常的!:57:
回復 101# RRAAYY

R da ok la...... Give some chance to our little la! Give some rice to our little la! Have a nice trip!:77:
回復 94# BiODD

謝BiODD師兄指教, 請問1:6 3A價錢大約幾多呢? :77: