Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] :: RVHK 四小強人 ::

回復 23# wingbeetles

師兄真係好難幫到手啊......我們都係難搵到嘔心瀝血呢!:68:
回復 27# ThomasKwong

師兄......真係幫不到你手啊.......:63:
恭喜!恭喜!
咁快就已經齊人:71:
感謝感謝!好在今次係香港展先不用比人淘晒寶呀!:DD
我都知4隻很困難,一隻都好,想放既大大麻煩請pm我!:72:
[quote]我都知4隻很困難,一隻都好,想放既大大麻煩請pm我!

師兄:出呢d post 會被Ben 架
一個模四款顏色.....竟可以玩得這樣出色!
短短幾年間全球有唔少粉絲.....3A真係低你成功!
昨天小弟也有排隊,排在前面有幾位係從北京來既玩家!
另外排隊中亦發現有日本人及外國人!
回復 28# ckc882000

感謝大大強是AW同三甲呢我只是普通玩家來的呢:35:
回復  ckc882000

感謝大大強是AW同三甲呢我只是普通玩家來的呢
BiODD 發表於 28-4-2012 10:21 PM

大大呢四隻值成皮野,比我一定吾留!
回復 10# BiODD
勁呀 ! TK 四人眾可開檯了 ~ :71:
BiDOO大 作晚有見到你嗎 ? 明天會去簽名會嗎 ? :43:
回復 39# ckc882000

哈哈!大大所以米比左我羅!:shiny:
回復  ckc882000

哈哈!大大所以米比左我羅!
BiODD 發表於 28-4-2012 11:29 PM

自問冇錢入,不過見到樓主甘開心,小弟都登樓高興:71:
不過post 多d相la:53:
回復 40# ATOM2003

飛大可能昨晚見到你呢不過相認不到呢因太多人呀攪到沒有空間睇畫啊:60:
另明天我家庭日一家大小會插死我呢為左繼續有得入玩具都係放棄肥A了!:!
不過下週過氣後我會上去睇多次畫呢!:handshake:

回復 42# ckc882000

感謝師兄!我都係百忙抽到時間影一張就同細路們上街呢......其他已有的大大必定影緊家啦!請等待一下呢!:(
頭像被屏蔽