Toysdaily 玩具日報

查看: 5114|回復: 27

[3A/ threezero] :: 日日用蘋果 ::

:: 日日用蘋果,PC禾唔多摸 ::

:71:  ...... 3A week !! How many Caesar did u order ???
:80: 共7隻.....唉....原來係上年8月訂的......我都未知3a係物....又係比人放血.....:30:
共7隻.....唉....原來係上年8月訂的......我都未知3a係物....又係比人放血.....
BiODD 發表於 23-4-2012 12:00 AM

:30: .........7....................
.........7....................
RRAAYY 發表於 23-4-2012 12:10 AM

C-Hing  so rich...:Q
回復 5# jerrytang617

唔同角度睇我反而覺得訂蝙蝠車的人先有呢.....個樣板拱樣都可以訂得落手重唔係R多.....:he:
C-Hing  so rich...
jerrytang617 發表於 23-4-2012 12:15 AM

Not me ......it's BIODD ching la......  I only one DP Caesar :73:
回復 3# BiODD

7....
價錢固然係問題之一, 地方應該係首要問題
ching 屋企夠唔夠位放?

地方問題已經令我近乎停入threea:79:
回復 8# jerryfai

我重有地方放到.....暫時......玩3a後唔見左好多位......佢再係甘出我就要放棄某些大馬丁同舊HT野了......
我老婆話.....你話時話你唔好諗住放埋我D裝飾品櫃的現有空位呀......:die:
BioDD大大 你又出毒蘋果黎毒我:angry:
B大, 支持你儲齊咁多隻 , 另外 , 甘大 , 唔駛怕 , 我可以幫你解毒 (友情價讓俾你) ......:58:
甘大毒胡到禮啦!又扮野!:he:

Leo大你又有訂早知經甘大搵你啦!:p
回復 1# BiODD

this one cool ar!! i saw blanc de plume!!! ! on your desk!!!
ho kin ar!!!!!
回復  jerrytang617

唔同角度睇我反而覺得訂蝙蝠車的人先有呢.....個樣板拱樣都可以訂得落手重唔係R多. ...
BiODD 發表於 23-4-2012 12:23 AM

haha..... I didn't get 蝙蝠車 as well.....btw.... B大, for your information, I got this one from Yahoo at a reasonable price... :73:
回復 12# BiODD
B大 , 唔駛傷心 , 我仲有一隻666 , 如果有興趣 , 都係果句 (友情價) .....:58: