Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: BiODD

[3A/ threezero] :: 日日用蘋果 ::

回復 11# leo.fans123

點解依家D朋友咁鍾意推人入坑架:79: :79:

回復 13# paipaipai314

幾型仔家!!! 施剎!!! 但你睇直身那幅相中的油做得好麻麻好似厚過龍.....不知其他是否如是.....不希望3a野太趕出貨.......:unhappy:

Blanc de PLUMe 是我最喜歡的三a.....沒有其他代替到呢~~~:)

回復 14# jerrytang617

師兄最緊要開心呢~~~ 我呢隻都未到三的.....不過好想係會員價呢......:DD
回復 15# leo.fans123

LEO大!!!! 呀早知你有我胡訂啦......不過口頭已同佢訂晒.....不能沒口齒呀禾.......感謝你先!!!!:D
BioDD兄, Blanc de plume實在太美,太耀眼了!

個人意見,1/6 de plume真係最正喺佢,連Nom de plume都被比下去,但1/12就平分春色!我只得1/12咋!

回復  jerryfai

我重有地方放到.....暫時......玩3a後唔見左好多位......佢再係甘出我就要放棄某些大馬 ...
BiODD 發表於 23-4-2012 01:51 AM

BiODD大 ~ 你後面隻1/6大馬田我有興趣啊 ~ :D
共7隻.....唉....原來係上年8月訂的......我都未知3a係物....又係比人放血.....
BiODD 發表於 23-4-2012 12:00 AM

共7隻 ? :?   BiODD大 好像是12隻啊 ~ :(
但正確暂時應是13隻至真 ~ :p
BiODD大 ~ 13隻才是你的....  :75:     :75:     :75:   才是你的....

飛大我係話自己已訂左7隻.....不是全套是7隻啊.....
我只訂自己喜歡的配色不是要大全套呢~~~:handshake:
飛大重有一隻係DiY呢~~~:handshake:

回復 21# ATOM2003

飛大我至愛來的.....我唔要的只係wwrp大馬丁啊.....:49:
回復 20# terce

CHING其實1/12都唔差的!!! 最緊要自己喜歡呢~~ :)
飛大重有一隻係DiY呢~~~
BiODD 發表於 24-4-2012 04:45 PM

BiODD大果然心水清 ~ CAESAR一出共14款真震撼 ~ :$
而呢隻DIY我好期待, 但有兩頭換又唔知點玩好 ~ :D

RE: :: 日日用蘋果 ::

回復 27# ATOM2003

飛大我都訂左呢隻啊!對我來說只是全白色但對改色高手的你來說就好玩好多了:63: