Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖與消息】The Avengers: 1/6th scale Captain America Limited Edition

頭像被屏蔽
小弟其實唔係隻隻HT嘅POST都有回,NOLAND個D睇完我都冇回,P仔個D我都有LIKE,隻CITY HUNTER P2出 ...
wiswis 發表於 22-4-2012 10:33 PM

好快就會搞到冇 ching 夠膽係到講自己對ht 的意見了,,,,
以後就最好 ht 的大貨出成點,,,,都要個個讚, 個個like ,,,,

如果唔讚,,,的公安就會出唻攻擊人了.........:55:
似乎這已是可動的極限了
                                下載 (132.62 KB)
前天 01:04 PM
你講果d人 我都知 有個4字名user好出名tim 果位人兄見HT出乜都插架麻
見佢講過幾次野 知佢咩料 有時都廢 ...
pathk 發表於 22-4-2012 10:14 PM

未就係law<,,,
呢的行為好似細路仔咁,,,,,,,
:38:
區區一隻復仇者CA...可以令到各Figure專家&達人發表偉論有22頁,
HT既宣傳手法真係超成功,小弟玩Figure既宗旨.....鍾意既角色就訂!
全不理會Figure究竟身形比例&#21873;唔&#21873;....衣服質料有幾錯誤等等.....
買隻Figure返來用放大鏡找缺點,平日返工已經夠辛苦......
玩Figure玩得咁辛苦.....把鬼!!隻復仇者CA小弟幾鐘意...所以今天就訂&#21655;!
期待下隻復仇者雷神!!
回復 322# toyman

講得好!! 我同你睇法一樣
回復 322# toyman

非常同意你講法∼
區區一隻復仇者CA...可以令到各Figure專家&達人發表偉論有22頁,
HT既宣傳手法真係超成功,小弟玩Figure既宗 ...
toyman 發表於 22-4-2012 11:51 PM

Super agreed "鍾意既角色就訂! 全不理會Figure究竟身形比例&#21873;唔&#21873;.....衣服質料有幾錯誤等等.....買隻Figure返來用放大鏡找缺點.....玩Figure玩得咁辛苦.....把鬼". :71:
其實我地玩具姐點解好似比玩具玩!!!!
HT既宣傳手法真係超成功,小弟玩Figure既宗旨.....鍾意既角色就訂!
全不理會Figure究竟身形比例&#21873;唔&#21873;....衣服質料有幾錯誤等等.....
買隻Figure返來用放大鏡找缺點,平日返工已經夠辛苦......
玩Figure玩得咁辛苦.....把鬼!!隻復仇者CA小弟幾鐘意...所以今天就訂&#21655;!
期待下隻復仇者雷神!!
toyman 發表於 22-4-2012 11:51 PM

你話出到點都買,只係盒面印住"鍾意既角色"就得??
"Figure究竟身形比例&#21873;唔&#21873;"又唔可以講?講一句就係"Figure專家&達人"??
"有22頁"係因為有d人玩野,唔係"發表偉論到22頁"!

我個人都覺有d人真係要求太高,但你講到"全不理會Figure究竟身形比例&#21873;唔&#21873;....衣服質料有幾錯誤等等....."我覺得你又太求其啦&#21523;?
最尾係真心去討論都係好事(呢個討論區的確有痴線人),但千萬唔好覺得表達意見係一件錯事而標籤人地係"Figure專家&達人"....
你話出到點都買,只係盒面印住"鍾意既角色"就得??
"Figure究竟身形比例&#21873;唔&#21873;"又唔可以講?講 ...
neo.L 發表於 23-4-2012 12:39 AM

果然夠豪爽~~~~~~~~
ht 最中意呢的客人
呢度係討論區,咩人都有,一樣米養百樣人,任何意見都應該值得尊重,只要不是攻擊他人,對事不對人,玩 figure 冇一套百份百o既法規去遵從,只要係尊重別人情況底下,我覺得任何意見都應該被接納。  唔岩聽唔接受可以唔回唔睇,冇必要去互相指&#39393;單打,每人有一套標準去睇事物,根本冇必要去爭論什麼,妨且就算講左,難度可以改變什麼呢,係沒有任何得著,亦都不能夠令討論區有和諧氣氛,所以岩聽就回,唔岩就見唔到唔回就最好。
回復 308# chankb
我同意你部份意見,有些意見跟本全心生事(如上去兇人、盾牌不夠圓、盾牌不會飛、買了玩後不能有意見等等)
你要明白我不是在說只要用討論自由之名,就可以胡作非為、打壓異己...討論也是要建基於合理、理性、包容之上!你絕對有權不同意別人的意見,但請你自重(打壓他人、生事)及尊重有意見(合理)的師兄,不然要討論區幹嘛?
另我原全不認你以ac新舊來劃分生事者,誰人沒經過新人階段?你一申請就是最高階的嗎?只有有道理,新手也應可以發表自己的意見,相反,就算你是老手也不代表你可以亂來搞小圈子打壓其他師兄吧!說到底,重點是要有道理在手,跟ac新舊並無直接關係,是否在生事該看此人的言行,並不是看他的申請日期
CA做得比上一隻好,只寄望QC好一點,千多元玩具質素要像樣一點。

回復 330# liuwaihung

我也重來沒有說所有新ac全都是一定是生事者, 不要亂帽扣子好嗎? 也不用自我對號入座。可能只是巧合地幾個新acc因搞事被版主封了, 不過這也是鐵一般的事實。

我上文只是道出從此貼見到有部分新ac的言論較偏激, 不信便自行細數吧, 數字是不會說慌。其實細看此貼內各下出文的次數及內容, 一般人也不易看到你的言論自由幾曾有被打壓過, 說本人用小圈子打壓你的指責也欠缺任何理據支持。 各下有被迫害症定我理解錯? 相反, 大家只看到你在此貼內不斷發表言論去批評及笑其他網友幼稚。這難道又是理性討論嗎? 究竟是誰的小圈子在打壓誰?   

我出一遍意見就要自重加尊重, 我想問在一個講CA為題的貼內發表了多遍個人感受的你各下有冇尊重過forum其他的用家呢?  其他用家click入來是想看到CA相關的資訊, 定係想見一班宅男, 包括各下, 佔用了大部份板面去對某品牌或網友作單方面針對性的看法? 如果是大部份人認為是後者, 我也沒有法子。  

用嚴重的語氣大義地敬告別人尊重你自由的同時, 你又有否尊重或包容過其他閱讀此貼及持不同意見的用家?  請使用同一尺度去量度自己與別人吧, 不要寬己律人。   

PS: 與CA全無關係的回貼可直接PM在下。