Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖與消息】The Avengers: 1/6th scale Captain America Limited Edition

回復 282# marvelman

所以依幾條友行為好幼稚,你自己覺得好、就要td所有人陪你覺得好?有人有意見唔鐘意就要到處搞小動作?
小朋友,你要明白世界同td都唔會圍住你幾個轉,成熟點吧!:67:
頭像被屏蔽
回復 268# wiswis

唔好意思,搞錯咗,器官移植果個唔係TTM 17,係《逃》既大佬果隻body對手臂...

回復 289# liuwaihung

..............我搞小動作??對於這篇我也根本沒說我一定是對的
只說實品看起來怪怪的而已
就有個人一直酸

大家都是喜歡模型才在這裡的
我不解幹嘛要酸人一直說別人是專家
誰才要成熟點
回復  marvelman

所以依幾條友行為好幼稚,你自己覺得好、就要td所有人陪你覺得好?有人有意見唔鐘意就 ...
liuwaihung 發表於 22-4-2012 12:14 PM

沒完沒了的,,,,
真的好幼稚........:42:
回復 292# marvelman

師兄搞錯咗,我唔係指你,你誤會了

回復 294# liuwaihung

抱歉抱歉....我對粵語還不是很熟 .....偶爾會會錯意...
回復 293# E神

真的超幼稚........
有少少似............

可動性一定好低,:31:又少野玩,又貴,:53:
回復 293# E神

心智太不成熟吧...:67:
頭像被屏蔽
明明係討論玩具,講講下變personal matter:(.......
那位人士還真是無聊 幹嘛要一直酸呢
marvelman 發表於 22-4-2012 12:12 PM

不要理他,他只是一個分身......一個名臭了再開另一個.....
一直說一些沒發生過的事,如要盾牌會飛之類.......
這種人在香港叫"思覺失調病患者"是一種精神病,原諒他吧.....
回復 301# neo.L

同意!:71:
仲有盾牌唔夠圓...
期實玩得今唔開心、唔理智,點解仲要浪費時間係到做一啲小學生的幼稚行動呢?
倒不如去做點能令自己開心的事吧...