Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖與消息】The Avengers: 1/6th scale Captain America Limited Edition

我覺得美國隊長好靚仔。
不要再罵佢了。:79:

回復 289# 收藏家
算把喇師兄,呢度d人係咁架喇,又要插又要買,買左又再插:42:
不要理他,他只是一個分身......一個名臭了再開另一個.....
一直說一些沒發生過的事,如要盾牌會飛之類 ...
這種人在香港叫"思覺失調病患者"是一種精神病,原諒他吧.....
neo.L 發表於 22-4-2012 02:30 PM

D人搞到咁,其實係咪想玩唱紅打黑,有問題最好唔好開聲,多一事不如少一事咁,如果係,都唔駛講啦,以後見到HT就要LIKE爆,係咪咁先安樂?。。
回復 305# wiswis

明顯依幾位小朋友的心態係:無論ht出成點都好,一係你就買來玩,有咩唔滿意就收聲唔好買、唔好玩!我地幾個係絕不接受對ht的所有理性討論!
真係難以想像點解到今時今日都仲可以有人咁專制、獨裁...原全容納別人的小小意見的空間也不能嗎?
之前有位師兄討論im mk2,雖然討論中火花四起,但都算理性討論,但依幾小朋友每次都係不理性、想起罵戰的回覆...
回復  收藏家
算把喇師兄,呢度d人係咁架喇,又要插又要買,買左又再插
hunterelf 發表於 22-4-2012 04:38 PM

:71::71::71:

回復 306# liuwaihung

我見到的, 多是個人主觀意見多於理性討論。例如曾有網友出貼投訴某店店員服務態度不佳, 另一位網友竟然叫人上去兇那些店員, 最奇的事是這位曾出貼認同叫人搞事的網友原來身在海外, 也重未到過該店, 出貼支持只是希望火上加油。

對新手account的"討論"貼也小心留意, 因為事實上的確有個別網友旨在搞事, TD上發生過, 其他forum乜發生過, 任其發揮"言論自由"而忘記自身言責, 結果便可能好似某forum一樣變成死場一個。

主觀又或理性討論是與否, 那幾位網友言論偏激(就算用了新户口或多個戶口), 其實大家都好清楚。
回復 305# wiswis

見到某品牌就要 Unlike 爆才安樂, 也是一種病態。
回復  liuwaihung

我見到的, 多是個人主觀意見多於理性討論。例如曾有網友出貼投訴某店店員服務態度不佳 ...
chankb 發表於 22-4-2012 06:52 PM

說得真好!!!支持師兄
你有你鬧,仲有大把人去比訂。仲有呢隻隊長要年尾先推出。
大家米鬼黎果d無聊人la....入番正題la....hahaha
回復  wiswis

見到某品牌就要 Unlike 爆才安樂, 也是一種病態。
chankb 發表於 22-4-2012 06:54 PM

無故踩低某品牌或某人,確是一種病態,呢度都有D咁嘅人,但好似某某,利用咗一D無中生有嘅問題去踩低其他人,就為咗突出自己,試問咁咪正正係病態嗎?
其實lee隻靚過之前果隻大貨, 但睇到display, 見到腰帶位, 條褲同衫之間有好大條空位, 好似勁闊勁鬆
回復  liuwaihung

我見到的, 多是個人主觀意見多於理性討論。例如曾有網友出貼投訴某店店員服務態度不佳 ...
chankb 發表於 22-4-2012 06:52 PM

你講果d人 我都知 有個4字名user好出名tim 果位人兄見HT出乜都插架麻
見佢講過幾次野 知佢咩料 有時都廢Q事理佢啦
不過果d曲線串人post一樣好令人煩厭lor 呢度真係有真心俾意見討論架麻
咪見人話HT d野兩句 就好似觸動到佢神經咁出post串人至得架麻..
重要個個post都係咁? 咩事呀?
你講果d人 我都知 有個4字名user好出名tim 果位人兄見HT出乜都插架麻
見佢講過幾次野 知佢咩料 有時都廢 ...
pathk 發表於 22-4-2012 22:14

經常都係果一幅世事都被佢看穿的樣子 :45:
回復  wiswis

明顯依幾位小朋友的心態係:無論ht出成點都好,一係你就買來玩,有咩唔滿意就收聲唔好買、 ...
liuwaihung 發表於 22-4-2012 06:05 PM

小弟其實唔係隻隻HT嘅POST都有回,NOLAND個D睇完我都冇回,P仔個D我都有LIKE,隻CITY HUNTER P2出得好正好有霸氣我有讚,讚完跟住仲有訂,係隻CA最初出相時見佢D縫線太明顯同藍色位用布感覺冇咁似,想HT參考蜘蛛俠彈性衣料而矣,我真係唔知咁樣係抵毀咗HT嘅尊貴地位囉,唉,小弟真係有眼不識泰山,以後都唔敢冒犯神聖嘅侯爵大人啦。。:64: