Toysdaily 玩具日報

樓主: leo_yamtszfung

[詢問] 香港魂Shop付款問題

即係同一款貨,1件又係$40 運費, 3件都係$40?
但2款貨每樣一件就total $80運費?
不死鳥 發表於 22-4-2012 04:25 PM

佢係有個function可以將運費combine,但只限一般貨,即係unicorn gundam妖女呢類MTO (made to Order)就吾得了~
請問之前收到電郵確定 "提早預訂優惠", 但收唔到第二封既 "優惠序號" 點?
唔係喎,我訂佐二隻黑獨角+一隻透明jesta都係收$40運費。
唔係喎,我訂佐二隻黑獨角+一隻透明jesta都係收$40運費。
kogfss 發表於 22-4-2012 09:20 PM

一次過去落orde係得,如我無理解錯佢意思,佢係話分2次order左(我吾sure係過左paypal程序未)之後先再combne
但因我一次係免運費的侍戰隊+一次係black unicorn,所以試佢吾到...
我岩岩上去...有D野買唔到...係咩原因呢??

都未到截訂日架...
我岩岩上去...有D野買唔到...係咩原因呢??

都未到截訂日架...
改咩名好? 發表於 22-4-2012 10:48 PM

係唔係之前已經買過同款既野???
要同月出先可一次過買。
其實用PAYPAL比錢都幾好,起碼有保障

之前我在JIGOCITY用PAYPAL比錢買左野,JIGOCITY執左取唔到貨,同PAYPAL投訴,唔駛兩星期就取回款項