Toysdaily 玩具日報

樓主: leo_yamtszfung

[詢問] 香港魂Shop付款問題

今日上去 訂左 NU Gundam 既兩 sets 限定 parts ,
兩件貨運費 為 $40  , 貨價為 10 算左右
chal 發表於 20-4-2012 07:01 PM

點解我訂唔到NU Gundam 既 sets 限定 parts ,,購買數量 唔比入= =
今日上去 訂左 NU Gundam 既兩 sets 限定 parts ,
兩件貨運費 為 $40  , 貨價為 10 算左右
chal 發表於 20-4-2012 07:01 PM

師兄3百果set有埋百5果set野wor
你要多套fin finnel?

有冇師兄發現,除加左9月魂限,亦加左GUNDAM 模型限定版 . 10算MG獨角獸2號機.. :72:   
不過點都好過街O既炒價.

I wish they put back ball + GM set
其實買2件同樣貨,甘shipping price駛吾駛逐件計?
師兄3百果set有埋百5果set野wor
你要多套fin finnel?
果汁先生 發表於 21-4-2012 12:32 AM

I don't know " 3百果set有埋百5果set " before buy from web :59:
I don't know " 3百果set有埋百5果set " before buy from web
chal 發表於 21-4-2012 07:33 PM

sad=-=;
好似唔少人中左招...
其實買2件同樣貨,甘shipping price駛吾駛逐件計?
takeshi 發表於 21-4-2012 02:04 PM

我剛剛訂左兩樣,我見張單只係收貨到比錢個15雞,即係每件7.5。不過佢冇得比我揀貨到比信用卡:die:貨到比信用卡到底係咪唔洗比個15雞呢:?

order 左, by visa payment:
二盒黑獨角, 合共$40運費~
一盒聖衣神話, 一樣$40運費~
就明左係運輸商"yamato"收的$40運費~
我寧願自己出鋪頭訂囉... 講真 香港地有幾大丫, 旺角都算係玩具集中地
o係o個度訂野仲可以順便睇埋有咩新 ...
leah周 發表於 20-4-2012 10:07 PM

出旺角訂....拎...同我比多15蚊手續費加40蚊運費 差唔多

我寧願上網訂....起碼唔洗有機會要排隊....
出旺角訂....拎...同我比多15蚊手續費加40蚊運費 差唔多

我寧願上網訂....起碼唔洗有機會要排 ...
改咩名好? 發表於 22-4-2012 03:05 AM

你都唔駛返工無時無刻都咁得閒點同:x
想問有無網址
THX
頭像被屏蔽
即係同一款貨,1件又係$40 運費, 3件都係$40?
但2款貨每樣一件就total $80運費?
回復 73# Super_Zero

唔該晒師兄