Toysdaily 玩具日報

查看: 17673|回復: 82

[詢問] 香港魂Shop付款問題

我諗住訂隻Hyper真劍紅,寫訂單嗰陣有兩項付款方法:1.Delivery Charge 2.Credit Card-Paypal

咁其實即係點?貨到俾錢啊?信用咭嗰度係用Paypal定咩?求試過訂既大大解釋,thx;)
1. 以信用卡通過PayPal付款
  如選擇以信用卡通過Paypal付款方式,會要求閣下在確認訂單之後使用PayPal帳號付款以便我們處理閣下的訂單(包括預訂)。
  如果閣下沒有PayPal帳號,亦可以使用信用卡透過PayPal進行線上交易。
 2. 透過運輸公司使用現金或信用卡進行貨到付款(Collect on delivery charge)
  如選擇透過運輸公司使用現金或信用卡進行貨到付款(Collect on delivery charge)方式,
  會容許閣下在商品送到時才以現金或信用卡即時付款。
  請留意如以現金付款時,運輸公司會收取港幣$15元正的手續費。
open a paypal a/c la!!

回復 2# yugi
麻煩哂大大!!即係我可以貨到付款啦;)
如果使用PayPal付款,是否要即時full pay呢?
剛落完訂~

貨到付款,就如字面上意思

如果要用信用卡就最好開個PAYPAL AC吧
申請也算簡單
而且以後也有機會用到(日本網店很多都收PAYPAL)
回復  yugi
麻煩哂大大!!即係我可以貨到付款啦;)
leo_yamtszfung 發表於 19-4-2012 09:20 PM

係,但要比多15蚊個郵差作手續費
回復 6# 域高
剛落完訂too;)
我好似miss左..係咪有得選埋送貨日?(我只選左時間):80:
回復 9# takeshi
你冇MISS到

只有時間一欄可以選
送貨日無法選擇
回復  takeshi
你冇MISS到

只有時間一欄可以選
送貨日無法選擇
域高 發表於 19-4-2012 10:27 PM

ohhhh ic ,Thanks!!!!:35:...以為睇漏...
搞左好耐...又話我個email吾得...ship去第2個address..打曬後又話吾work...好在我有兩手準備...
係,但要比多15蚊個郵差作手續費
yugi 發表於 19-4-2012 09:25 PM

請教點開PayPal acc...
:64:
已訂,
今次佢地真係認真搞喇喎.
似乎就快唔駛食十二算同炒價既魂SHOP PRODUCT...
ohhhh ic ,Thanks!!!!...以為睇漏...
搞左好耐...又話我個email吾得...ship去第2個address..打曬後 ...
takeshi 發表於 19-4-2012 10:33 PM

師兄有冇link睇下...
我開email佢冇寄信教我點整...
:help:
已訂,
今次佢地真係認真搞喇喎.
似乎就快唔駛食十二算同炒價既魂SHOP PRODUCT...
leawong 發表於 19-4-2012 11:03 PM

佢係寄email畀你,之後連埋條訂購link???