Toysdaily 玩具日報

查看: 3344|回復: 12

[詢問] SHF~~Tiger&Bunny

吾該各位大大~~~
我想問下~~~
依家shf嘅tiger出左一隻普通版(下圖)

仲有一隻魂shop嘅1~minute(下圖)

佢地兩隻有咩吾同~~~????

仲有就係我係街度見到一隻shf~tiger~~~有個好大嘅運輸盒裝住~~~果隻又係咩離嘅~~有咩吾同~~~?????

吾該晒各位大大~~~~:64:
有廣告

冇廣告
上邊個隻係最普通既版本
下邊個隻就係動畫最後一集出場,頸後邊多左個logo
最後好大盒個隻係連畫集,隻shf既顏色同logo又有少少唔同
第一隻齊廣告多隻good luck mode大手
第二隻齊廣告加多個1 min logo,多左d手勢,但冇左隻good luck mode大手
大盒係畫集連桂正和指定色特別版,有d色唔同左,冇晒d廣告,心口多左個jump logo

隻隻都唔好買等電影版
會加多個便利店廣告(應該)
除咗通販個隻tiger,限定個隻1minute版同埋桂正和版(你見到大大個啡盒個隻)會無咗good luck大手,即係下面個隻:shy:

桂正和版同通販個隻係顏色上會有少少分別,無曬廣告同埋會有多一塊心口logo比你換,分別就係JUMP同剩tiger logo胸甲:)

post多張兩隻既對比圖比你參考:78:

至於限定個隻1minute版,上面好多大大都講咗,同通販個隻就分別在多d手首同埋背部多咗個1 minute logo:DD
吾該晒各位師兄嘅詳盡分析~~~:64:
普通版我已經買鳥~~~
魂shop果隻我無訂~~~應該要......:70:
仲有呀~~~桂正和版同通販個隻~~~仲有無得賣~~~幾錢度呀~~~?????
吾該~~~:64:
回復 4# ase

電影版會靚好多~~~?????
卡通片我淨係睇左tv版炸~~~:56:
吾該晒各位師兄嘅詳盡分析~~~
普通版我已經買鳥~~~
魂shop果隻我無訂~~~應該要......
仲有 ...
小玥玩具大堂 發表於 19-4-2012 02:24 PM

通販個隻?e幾日有再販~
回復  ase

電影版會靚好多~~~?????
卡通片我淨係睇左tv版炸~~~
小玥玩具大堂 發表於 19-4-2012 02:26 PM

咪就係甘....
通販個隻?e幾日有再販~
zero2443 發表於 19-4-2012 02:29 PM

吾係呀~~~
我話連畫集果隻呀~~~:64:
咪就係甘....
zero2443 發表於 19-4-2012 02:37 PM

又好似無咩分別炸喎~~~
吾係呀~~~
我話連畫集果隻呀~~~
小玥玩具大堂 發表於 19-4-2012 04:22 PM

連畫集大概7-8魚
又好似無咩分別炸喎~~~
小玥玩具大堂 發表於 19-4-2012 04:23 PM

咪就係FamilyMart個Logo.....
全部都係d logo唔同咗又出一隻:67: