Toysdaily 玩具日報

查看: 7276|回復: 15

[改造交流] 女團 Girls' Generation + Kara + 4 minute

Girls' Generation + Kara + 4 minute 重塗完成,由於目前kumik只出了Girls' Generation成員,所以只好請來Kara隊長奎利及外援4 minute的泫雅

奎利@Kara

Sunny@Girls' Generation

泰研@Girls' Generation

允兒@Girls' Generation

泫雅@4minute

徐玄@Girls' Generation

秀英@Girls' Generation
泰研最似:43:......
樓主唔好見怪,但我硬係唔知點解覺得呢set頭係幾似,但唔覺得靚...?
樓主唔好見怪,但我硬係唔知點解覺得呢set頭係幾似,但唔覺得靚...?
Satogill 發表於 31-7-2013 09:03 AM

有同感,似但更係覺得怪怪地甘!
Satogill 發表於 31-7-2013 09:03 AM

自組沒完美, 但會有成功感 + 完滿自己所想的感覺.

總結 : 喜歡便是.
OT: Any brothers here paid for US$1,000 for Biltzway 12" Kara??? {:1_208:}
想問樓主係用咩boby??
自組沒完美, 但會有成功感 + 完滿自己所想的感覺.

總結 : 喜歡便是.
ivykwong1997 發表於 31-7-2013 09:48 AM

唔關自組事,樓主組得好靚。
我只係講Kumik呢set頭嘅雕功怪怪??
回復 8# Satogill

Sorry 會錯意. 但KUMIK的頭雕, 也不是我杯茶.  

但這些女子組合, 暫沒有其他廠出啦 ~
重塗左真係好好多...:$
是,雕得其實的確唔似,但可惜冇代替品,唯有自己盡力重塗頂住先,哈哈
是,雕得其實的確唔似,但可惜冇代替品,唯有自己盡力重塗頂住先,哈哈
dragonken 發表於 31-7-2013 12:51 PM

我覺得泫雅真係重塗得好好!
重塗咗,有D改咗眼既角度,即刻冇咁呆,正!
d頭要搵高手執下同重塗
效果應該會幾靚
sorry, they are not SNSD, 4minute and KARA............