Toysdaily 玩具日報

樓主: andytkw1977

[玩具攝影] 4月東京之旅收鑊 (有新圖加左係第4頁呀!!!)

回復  K_K

秋葉原都可以既, 除左mandarake之外, 依家仲有好幾間中古玩具店係秋葉原都幾多野買, 我有幾盒 ...
andytkw1977 發表於 11-4-2012 12:26 PM

師兄可否介紹下秋葉原邊幾間中古玩具店,小弟四月尾會去東京呢∼:64:
超多好物  讚:71:
我覺得最平嘅始終係香港,我去過秋葉原,買唔落手,可能係我睇啲大路嘢
Ching 有冇啲 Link 分享吓??Thanks !!
Godzima 發表於 11-4-2012 12:31 PM

SORRY 冇LINK呀,我都係去過2次, 係JR中野站出行幾分鍾有個大商場,非常集中,唔使點搵, 仲之真係一個尋寶好地方啦!!!!!
回復 16# 鴨仔

要搵一搵先, 返去再睇睇d野先
回復 18# fufupig

我買呢d都係平過香港既, 因為香港依家好多都係炒價, 同埋一d舊小小既戰隊dx, 香港真係好貴呀, 東京我都係買中古, 但佢地既中古都係好新淨嫁
師兄,下次去大阪行下啦!而且你又鍾意戰隊,包你有意外收鑊!你睇!:he:

小弟收鑊終極一拍!:64:
你去日本賣野仲要賣平過香港........:26:.......
師兄,下次去大阪行下啦!而且你又鍾意戰隊,包你有意外收鑊!你睇!

小弟收鑊終極一拍!:6 ...
常威 發表於 11-4-2012 02:08 PM

真係好吸引呀, 見到真係會買呀
回復 24# hoho10120998

only買玩具既價錢就平過, 如果要計埋ticket, hotel就唔駛講啦...................不過去玩都開心, 呢d開心係要用錢買返黎
回復  fufupig

我買呢d都係平過香港既, 因為香港依家好多都係炒價, 同埋一d舊小小既戰隊dx, 香港真係好 ...
andytkw1977 發表於 11-4-2012 02:03 PM

冇錯,日本人好多真係KEEP得D玩具好好,好多中古野真係同新嘅冇乜分別!!!!!!
未去過中野......
wing0boy 發表於 11-4-2012 12:49 PM

山手線中野站一出行幾分鐘就係太場廣場,商場裡頭有好多間舖都屬於 Mandarake,當中售賣二手玩具嘅店舖可以話係粉絲嘅大寶藏!
Mandarake 其它分店嘅資料可參考以下網址:

http://www.mandarake.co.jp/en/shop/
congrats!!! I just came back japan too, but I couldn't find anything I was looking for
超級戰隊 fans :shiny:
恭喜 ching 買得心頭好
想知新特命戰隊好玩嗎?